EmirRivia
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 47
- İsim
- Emir Nar
Arkadaşlar bugün Yurtiçi kargo ile koltuğum gelecekti. Ama eve gelmemelerine rağmen evde yoktunuz diye mesaj atmışlar. Üstüne de kapıya not bile bırakmamışlar. Müşteri hizmetlerini aradım fakat adrese 2. defa gelmiyorlarmış. Ben de adrese gelmediklerini, kapıya not bile bırakmadıklarını söyledim fakat şuan sistemden kontrol edemiyoruz pazartesi arayın diyorlar.
Sizce ne yapmalıyım bu koltuğu adresime getirebilmeleri için. O değil bir de en yakın kargo şubesi olarak yarım saatlik yol ile gidilen şubeye göndermişler.
Koltuğu gönderirken adrese gelmediler koltuğu almaya. Bende mecburen taksi ile götürerek masraf yaptım, şimdi getirmezlerse tekrar taksi ile gidip masraf yapacağım.
Sizce ne yapmalıyım bu koltuğu adresime getirebilmeleri için. O değil bir de en yakın kargo şubesi olarak yarım saatlik yol ile gidilen şubeye göndermişler.
Koltuğu gönderirken adrese gelmediler koltuğu almaya. Bende mecburen taksi ile götürerek masraf yaptım, şimdi getirmezlerse tekrar taksi ile gidip masraf yapacağım.