Neler Yeni

Yurtiçi Kargo evde yoktunuz diyip şubeye geri gönderilmiş.

EmirRivia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Emir Nar
Arkadaşlar bugün Yurtiçi kargo ile koltuğum gelecekti. Ama eve gelmemelerine rağmen evde yoktunuz diye mesaj atmışlar. Üstüne de kapıya not bile bırakmamışlar. Müşteri hizmetlerini aradım fakat adrese 2. defa gelmiyorlarmış. Ben de adrese gelmediklerini, kapıya not bile bırakmadıklarını söyledim fakat şuan sistemden kontrol edemiyoruz pazartesi arayın diyorlar.

Sizce ne yapmalıyım bu koltuğu adresime getirebilmeleri için. O değil bir de en yakın kargo şubesi olarak yarım saatlik yol ile gidilen şubeye göndermişler.

Koltuğu gönderirken adrese gelmediler koltuğu almaya. Bende mecburen taksi ile götürerek masraf yaptım, şimdi getirmezlerse tekrar taksi ile gidip masraf yapacağım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Arkadaşlar bugün Yurtiçi kargo ile koltuğum gelecekti. Ama eve gelmemelerine rağmen evde yoktunuz diye mesaj atmışlar. Üstüne de kapıya not bile bırakmamışlar. Müşteri hizmetlerini aradım fakat adrese 2. defa gelmiyorlarmış. Ben de adrese gelmediklerini, kapıya not bile bırakmadıklarını söyledim fakat şuan sistemden kontrol edemiyoruz pazartesi arayın diyorlar.

Sizce ne yapmalıyım bu koltuğu adresime getirebilmeleri için. O değil bir de en yakın kargo şubesi olarak yarım saatlik yol ile gidilen şubeye göndermişler.

Koltuğu gönderirken adrese gelmediler koltuğu almaya. Bende mecburen taksi ile götürerek masraf yaptım, şimdi getirmezlerse tekrar taksi ile gidip masraf yapacağım.
Uğraşma bence git al koltuğu kur kafana göre takıl şimdi bir sürü dertle uğraşcan kafanın etini yiyecekler masraf et git al gel ya da durumu orada anlat

EmirRivia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Emir Nar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uğraşma bence git al koltuğu kur kafana göre takıl şimdi bir sürü dertle uğraşcan kafanın etini yiyecekler masraf et git al gel ya da durumu orada anlat
Masraf yapmasına yaparımda ikidir beni masrafa sokmaları koyuyor bana. Bugün evden dışarı çıktığım yok, neymiş evde yokmuşum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Masraf yapmasına yaparımda ikidir beni masrafa sokmaları koyuyor bana. Bugün evden dışarı çıktığım yok, neymiş evde yokmuşum.
Git sor hesap o zaman ey yurtiçi sen kim köpek diye sor

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Zamanında çok uğraştım ben o firmayla sonuca varamazsın dostum.Arabayla veya taksiyle gidip kendin alıcaksın maalesef

ahM3TTTTT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,358
İsim
Ahmet Can Akgün
24 saat evde olsan bahane buluyorlar.

EmirRivia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Emir Nar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
24 saat evde olsan bahane buluyorlar.
Kargo ağır olduğu için üşenmiş bile olabilirler. Bu çalışanları random alıyorlar galiba. Çünkü koltuğu ilk satın aldığımda kuryeci apartman kapısına kadar getirdi. Pencereden görüp yardım ettim, eve kadar taşıdık. Her kuryeci aynı değil yani. İnsan olanlarda var, olmayanlar da...

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,660
İsim
Sarp Yılmaz
Klasik yurtiçi laftan anlamaz adamlar işte.

GameloG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Halil İbrahim Akyol
Valla bende monitörde böyle bir şey yapmıştım şubeye ulaşıp müdürü ile görüştüm müşteri memnuniyeti felan filan dedim biraz yapıcı olun lütfen paketim hafif değil ve benim aracım yok gelip alma imkanına sahip değilim gönderir misiniz dedim tamam bugün olmaz yarın göndeririz dediler geri aynı gün getirdiler 😊 yani başlarındaki adamın adamlığına bağlı tatlı dil misali 😊

EmirRivia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Emir Nar
Valla bende monitörde böyle bir şey yapmıştım şubeye ulaşıp müdürü ile görüştüm müşteri memnuniyeti felan filan dedim biraz yapıcı olun lütfen paketim hafif değil ve benim aracım yok gelip alma imkanına sahip değilim gönderir misiniz dedim tamam bugün olmaz yarın göndeririz dediler geri aynı gün getirdiler 😊 yani başlarındaki adamın adamlığına bağlı tatlı dil misali 😊
Şubeyi arayıp müdürle mi konuşmak istediniz yani?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

Bunlari sen ben düzene sokmazsak ne olacak bunlarin hali başlarini şisir o koltuk kapina gelsin.

Top Bottom