Neler Yeni

Yürüyüş ve diyet ile kilo vermek.

fRoxy0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Bilal Danışman
Akşam 20:00 20:30 gibi yemek yiyip 21:00 da yürüyüşe çıkıyorum gidiş geliş toplam 4.4Km (yüksek tempo).
Kahvaltı: 4 5 zeytin 3 rafadan yumurta yarım domates işaret parmağı uzunluğunda baş parmak kalınlığında kibrit kutusu genişliğinde beyaz peynir (kahvaltı hep böyle)
Öğlen: yemek yok
Akşam: bugün haşlanmış tavık göğsü ve tavuklu mercimek salatası yoğurtlu. Akşam yemekleri genelde bu ağırlıkta oluyor. Bu şekilfe kilo verilir mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Celal Kopuk
Benim 2800 kalori ile beslenmem gerek ve ben sadece 1000 kalori ile beslenerek 2 ayda 20 kilo verdim tabii ne kadarı yağ ne kadarı kas bilemem. Ama proteini yüksek tuttum. Hergün 4 KM yürüyüş yaptım. Verebilirsin çok rahat. Ayrıca ben şeker ve ekmek tüketmiyordum.

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Bu yöntemle ben 5 ayda 45 kilo verdim...
Günde 6km yürüyordum 50 dakikada

fRoxy0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Bilal Danışman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim 2800 kalori ile beslenmem gerek ve ben sadece 1000 kalori ile beslenerek 2 ayda 20 kilo verdim tabii ne kadarı yağ ne kadarı kas bilemem. Ama proteini yüksek tuttum. Hergün 4 KM yürüyüş yaptım. Verebilirsin çok rahat. Ayrıca ben şeker ve ekmek tüketmiyordum.
Hocam ben fatsecret ile kalori hesabı yapıyorum siz neyle yapıyorsunuz ve bugünki beslenmem iyi mi? ?. Ayrıca 3500 kalori almam gerekirken 1400 kalori almışım fatsecrete göre.

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
Akşam 20:00 20:30 gibi yemek yiyip 21:00 da yürüyüşe çıkıyorum gidiş geliş toplam 4.4Km (yüksek tempo).
Kahvaltı: 4 5 zeytin 3 rafadan yumurta yarım domates işaret parmağı uzunluğunda baş parmak kalınlığında kibrit kutusu genişliğinde beyaz peynir (kahvaltı hep böyle)
Öğlen: yemek yok
Akşam: bugün haşlanmış tavık göğsü ve tavuklu mercimek salatası yoğurtlu. Akşam yemekleri genelde bu ağırlıkta oluyor. Bu şekilfe kilo verilir mi ?
Bence kilo verirken proteine özen göster hatta bütçen varsa protein tozu kullan kas kaybı yaşanabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Celal Kopuk
Hocam ben fatsecret ile kalori hesabı yapıyorum siz neyle yapıyorsunuz ve bugünki beslenmem iyi mi? ?. Ayrıca 3500 kalori almam gerekirken 1400 kalori almışım fatsecrete göre.
Hocam ben kalori hesabını aklımdan yapıyorum, zamanında her şeyin kalorisine bakmıştım ezberimdeler. Çok iyi beslenmişsiniz hocam ama 3500 için 1400 az olmuş en azından 1700 1800 yapın. Böyle devam ederseniz 3 ayda 25 net verebilirsiniz.

fRoxy0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Bilal Danışman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence kilo verirken proteine özen göster hatta bütçen varsa protein tozu kullan kas kaybı yaşanabilir
Bende onu düşünüyordum biraz daha protein eklemem lazım ams protein olan besinleri fazla bilmiyorum önerir misiniz?. bilğim yumurta tavuk:)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ben kalori hesabını aklımdan yapıyorum, zamanında her şeyin kalorisine bakmıştım ezberimdeler. Çok iyi beslenmişsiniz hocam ama 3500 için 1400 az olmuş en azından 1700 1800 yapın. Böyle devam ederseniz 3 ayda 25 net verebilirsiniz.
Teşekkürler her şey için gerçekten bilgiye ihtiyacım vardı.

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
Bende onu düşünüyordum biraz daha protein eklemem lazım ams protein olan besinleri fazla bilmiyorum önerir misiniz?. bilğim yumurta tavuk:)
Hocam dediğim gibi bütçe varsa protein tozu alın yoksa aldığın proteinin yarısını hayvansal gıdalardan yarısını sebzelerden al mesela mercimek sebzelere örnek olarak hayvansal gıdalara örnek olarak hindi füme et balık tavuk yumurta lor peyniri kıyma yoğurt falan bu tarz şeyleri ağırlıklı olarak tüketin ve en önemlisi ağırlık antrenmanı yapın en önemlisi o sadece protein alarak kas kaybını önleyemezsin evde en basitinden sınav mekik çek squat yap dambıl al seni çok zorlamayacak şekilde amaç kas kazanmak değil elde olanı kaybetmemek o yüzden hafif ağırlıklar ile egzersizler yapmayı unutma

Top Bottom