Neler Yeni

Yüzerken başım aşırı fazla acıyor

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Arkadaşlar selam
Ben 9 yaşımdan beri sık sık yüzerim ve neredeyse 1-2 yıldır her gün yüzüyorum (Sorun çıkmadıkça.).

Bugün tekrar havuza girdim atladım.
Balıklama atladım suyun en üstünün tahminen 10 cm aşşağısına indiğimde başım aşşırı derecede acımaya başladı oysaki hastalık veya bir sağlık sorunum yoktu ilk defa olan bir olayıdı.
Yaklaşık 5 dakika sonra acım geçtiğinde normal şekilde havuza tekrar girdim su tam boynumun ortasındaydı acı vs. yoktu biraz suya dalayım dedim belki acının sebebi vardır dedim (Atlayışımla ilgili olabilirdi.)
Sudayken kafamı içeri soktum biraz tahminen 10 cm olmuştu ve başım tekrardan aşırı derecede acımaya başladı.

Not : Kulağıma su kaçmıyor.

6 yıldır yüzüyorum ve yaşıtlarıma göre profesyonel yüzücü diyebilirim kendime ama daha önce bu tarz olayı ne yaşayanı gördüm ne de yaşadım.

Acı tam olarak şöyle:Sanki biri başımı sıkıyor gibiydi 10 kg basınç vardı gibi oysaki su bildiğimiz normal klorlu temiz havuz suyuydu ve dediğim gibi acı 10 cm derinlikte başlıyordu.

KONU CİDDİDİR lütfen tam okumadan boş mesaj atmayınız seneye yarışmalara katılacağım şuan kendimi geliştiriyorum ders vs. almadan.

Sizce acının sebebi nedir ?
Tam burunun arka taraflarında beynime bakan kısımda acı var.

Silvers

80+
Acı mı yoksa ağrı mı? Ve çok uzun süre yüzüyor musun bir seferde?

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Acı mı yoksa ağrı mı? Ve çok uzun süre yüzüyor musun bir seferde?
Genelde sürekli hareketli yüzüyorum 2-3 saat falan ne fazlası ne de azı.
Tam olarak acı var ve anlık olarak çok fazla oluyor.
Şöyle söyleyeyim kolunu 1 cm derinlikle bıçak kesiği açtıklarını düşün o acıyı anlık yaşıyorum (0 Abartı)

Gorkemslx

80+
Sanırım burnun ile alakalı çünkü bendede oluyor. Genzini sürekli temizlemek lazım ben aşşa doğru eğildiğimde bile onu yaşıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Gürkan Yücedağ
Bir doktora görün istersen 5 saat suda durduğumu ve hızla dalış yaptığımı bilirim sadece sudan çıkıp oturduğumda çok az başım ağrır o kadar

Silvers

80+
Sinüzit olabilir. İlla su kaçmasına gerek yok ani basınç değişikliği müthiş etkiler sinüziti. Sinüs ile alakalı gibi duruyor. Yaşayan birilerini tanıdığım için yazıyorum yoksa benimde pek bir bilgim yok. En doğrusu doktora çıkman olur.

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
ciddi bi konu gibi gözüküyo doktora gitmelisin yüzerken falan bayılabilirsin
Yüzerken etrafımda insanlar oluyor hiç tek olmuyorum zaten eğer kötüleşirsem sudan anında çıkıyorum.
Sinüzit olabilir. İlla su kaçmasına gerek yok ani basınç değişikliği müthiş etkiler sinüziti. Sinüs ile alakalı gibi duruyor. Yaşayan birilerini tanıdığım için yazıyorum yoksa benimde pek bir bilgim yok. En doğrusu doktora çıkman olur.
Sinuzit yanlış bilmiyorsam baş ağrısıda yapar ama benim yaşadığım yoğun bir acı.
Herhalde doktora gitmem gerek ama biraz daha araştırayım olayı.
Burnun akıyoe mu? Ya da tıkla mı?
Hayır burnum gayet normal.

Silvers

80+
Yüzerken etrafımda insanlar oluyor hiç tek olmuyorum zaten eğer kötüleşirsem sudan anında çıkıyorum.

Sinuzit yanlış bilmiyorsam baş ağrısıda yapar ama benim yaşadığım yoğun bir acı.

Her zaman yapmıyor. Ben aşağıya doğru bakamazdım, keskin bir acı olurdu alın kısmımda.

Mert_007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Mert_007
Discord
Mert_Aga_007#2490

Bence nolursa olsun doktora git ne olur ne olmaz bı görün aklıma ilk basınç farkı geldi ama 10cm de ne basıncı olucak ben de ilk kez karsilasiyorum yüzme ile pek aram yok bilemiyorum herkesin de dediği gibi sen bı doktora git

EmreTRk

80+ Bronze
Arkadaşlar selam
Ben 9 yaşımdan beri sık sık yüzerim ve neredeyse 1-2 yıldır her gün yüzüyorum (Sorun çıkmadıkça.).

Bugün tekrar havuza girdim atladım.
Balıklama atladım suyun en üstünün tahminen 10 cm aşşağısına indiğimde başım aşşırı derecede acımaya başladı oysaki hastalık veya bir sağlık sorunum yoktu ilk defa olan bir olayıdı.
Yaklaşık 5 dakika sonra acım geçtiğinde normal şekilde havuza tekrar girdim su tam boynumun ortasındaydı acı vs. yoktu biraz suya dalayım dedim belki acının sebebi vardır dedim (Atlayışımla ilgili olabilirdi.)
Sudayken kafamı içeri soktum biraz tahminen 10 cm olmuştu ve başım tekrardan aşırı derecede acımaya başladı.

Not : Kulağıma su kaçmıyor.

6 yıldır yüzüyorum ve yaşıtlarıma göre profesyonel yüzücü diyebilirim kendime ama daha önce bu tarz olayı ne yaşayanı gördüm ne de yaşadım.

Acı tam olarak şöyle:Sanki biri başımı sıkıyor gibiydi 10 kg basınç vardı gibi oysaki su bildiğimiz normal klorlu temiz havuz suyuydu ve dediğim gibi acı 10 cm derinlikte başlıyordu.

KONU CİDDİDİR lütfen tam okumadan boş mesaj atmayınız seneye yarışmalara katılacağım şuan kendimi geliştiriyorum ders vs. almadan.

Sizce acının sebebi nedir ?
Tam burunun arka taraflarında beynime bakan kısımda acı var.
Hocam ben dalgıcım dediğiniz acıyı yerde yaşadım. Ya derine dalarken basınç eşitlemesini unutursam ki bu sizle ilgili değil belliki 10 cm diyorsunuz. 2. side burnuma fazla su kaçtığında yanmalı bir şekilde acı yaşıyordum. Burun ve kulakları kapatarak tekrardan YAVAŞÇA suya dalmayı deneyin belki de ogünlük olan bi sorundur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siz yinede düzelse bile bi doktora görünün derim bu işin şakası olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,602
Üyeler
168,155
Son üye
goldensparrow
Top Bottom