Neler Yeni

Yüzüm, yanaklarım çöktü

flatbedd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Quandale Dingle
Hızlı bir şekilde yaklaşık 10 kilo verdim. Gözümün altı yeni uyanmışlarınki gibi sarktı, uzunca bir çizgi var. Dudağım ile yanağımın birleştiği yerde de var. Tekrar kilo alsam düzelir mi? Bunun sebebi nedir? Geçmesine imkan var mı? Varsa ne yapmam gerek? Lütfen bilen birileri yardım etsin. Stresten, üzüntüden vs. de olabilir. Kız olayları felan da oldu

Son düzenleme:

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe

2mApoo

80+ Silver
Hızlı bir şekilde yaklaşık 10 kilo verdim. Gözümün altı yeni uyanmışlarınki gibi sarktı, uzunca bir çizgi var. Dudağım ile yanağımın birleştiği yerde de var. Tekrar kilo alsam düzelir mi? Bunun sebebi nedir? Geçmesine imkan var mı? Varsa ne yapmam gerek? Lütfen bilen birileri yardım etsin
Çok aşırı bişeyler yapmadıysan nedensiz bi kerede 10 kilo vermen normal değil.
Bence yüzünün çökmesinden önce niye kilo verdin diye araştır.

flatbedd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Quandale Dingle
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok aşırı bişeyler yapmadıysan nedensiz bi kerede 10 kilo vermen normal değil.
Bence yüzünün çökmesinden önce niye kilo verdin diye araştır.
stres, üzüntü ve zayıf olsam yakışıklılaşır mıyım diye meraktan felan olmuştur herhalde.

2mApoo

80+ Silver
stres, üzüntü ve zayıf olsam yakışıklılaşır mıyım diye meraktan felan olmuştur herhalde.
Yok yaa aşırı kilolu değilsen formunu korumaya bak knk.
Tabi yüzün kiloluysa o ayrı konu. Ama stresi üzüntüyü fln kesersen düzelirsin eski haline

flatbedd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Quandale Dingle
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok yaa aşırı kilolu değilsen formunu korumaya bak knk.
Tabi yüzün kiloluysa o ayrı konu. Ama stresi üzüntüyü fln kesersen düzelirsin eski haline
kilo almaya çalışıyorum fakat alamıyorum. Oruç tuttuğum içindir umarım. Bu durumda kalmak istemiyorum. Orucu açtıktan sonra çok yemeye çalışıyorum balık yağı, protein tozu vs. kullandım. İyileşmesi için biraz süre mi vermem gerek acaba vücuduma.
Mesaj otomatik birleştirildi:

up

2mApoo

80+ Silver
kilo almaya çalışıyorum fakat alamıyorum. Oruç tuttuğum içindir umarım. Bu durumda kalmak istemiyorum. Orucu açtıktan sonra çok yemeye çalışıyorum balık yağı, protein tozu vs. kullandım. İyileşmesi için biraz süre mi vermem gerek acaba vücuduma.

up
Aga benimde sorunum kilo alamamak. 180 boy. 60'a yakın bir kilodayım. Mecbur spora başlıyacam bayramdan sonra
Yaklaşık 4-5 ay gitmeyi planlıyorum. Yüzüm zayıf. dediğin gibi gözlerimin altı ve yüz çizgileri fln,
Biraz zaman ver knk

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Buğra
vallahi bi bilene danışmak lazım ben hep fazla kilodan şikayetçi oldum bunu bilemedim @shotpoter :D
ama bi kendine bi zaman ver yeni olan bi olay gibi bahsetmişsin bi bırak normal beslenme rutinine dön besini cok kısıp çok hırpaladıysan kendini de olur öyle bi normal beslenmene geç sporunu da fitness dan yavaşdan body bulide kaydır düzelir her şey koçero
kötü alışkanlığın olmadıgını varsayıyorum bak üzüme felan düştüysen oda yapar

Sercankır

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Sercan

up
Şuan boyun ve kilon nedir?

flatbedd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Quandale Dingle
gguıkkkkkk

Son düzenleme: