muhammet_ctnky
80+ Bronze
İster istemez her tarafına eşit şekilde pamuk dolduramayacağın için sallanır. Normaldir. Bu ürünler custom klavyeler olmadığı için altında yeterli boşluk, yalıtım için mesafe vs olmaz. Olduğu kadar artık. Vidaları zorlama yalama olur.elime yeni ulaşan z686 modluyorum ancak vidaları sıktıktan sonra kalvye sallanıyor.Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
@freygasm
sallanan tarafın altına pamuk yapıştırdım. şu an sallanmıyorİster istemez her tarafına eşit şekilde pamuk dolduramayacağın için sallanır. Normaldir. Bu ürünler custom klavyeler olmadığı için altında yeterli boşluk, yalıtım için mesafe vs olmaz. Olduğu kadar artık. Vidaları zorlama yalama olur.
Dediğim gibiymiş. Sorun yok o zaman hayırlı olsun.sallanan tarafın altına pamuk yapıştırdım. şu an sallanmıyor
nasıl anlamadım plastik kasayımı bükücemKlavyeyi biraz bükün. Ben de A68 klavyemde bu sorunu yaşadım dün Reddit'e baktım ve sadece birazcık bükerek sorunu çözdüm artık sallanma falan yok
sen cozmussun zaten bosver bukmenasıl anlamadım plastik kasayımı bükücem
klavyenin altına koydum pamuğu bantla yapıştırdım . ayağına tam olarak çözemedimsen cozmussun zaten bosver bukme
problemi zaten çözmüşsünüz boşuna bükmeyin dedimsallanan tarafın altına pamuk yapıştırdım. şu an sallanmıyor
Klavyenin ayağina yapistirdim klavyenin bir tarafi kayiyo cok yukleninceDediğim gibiymiş. Sorun yok o zaman hayırlı olsun.
Evet birazcık bükün plastik kasayı. Sallanan tarafı düzeltecek şekilde bükün ben de aynı şekilde böyle yaptım ve düzeldi. Aramaya wobbling keyboard yazarsan bulursun.nasıl anlamadım plastik kasayımı bükücem
Klavyeyi sökünce plastik kasa sallanmiyor pcbyi vidalayınca sallanmaEvet birazcık bükün plastik kasayı. Sallanan tarafı düzeltecek şekilde bükün ben de aynı şekilde böyle yaptım ve düzeldi. Aramaya wobbling keyboard yazarsan bulursun.