Neler Yeni

🔥İndirim Zamlanmayan Tek Kahve: Espresso Perfetto Alaska Blend

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Evde espresso bazlı içecekler yapabilmek için kahve arıyorsanız uygun fiyatlı ve tadı cidden güzel, yumuşak olan bir kahve arıyorsanız bu kahveyi önerebilirim. Dışarı çıkmak için gidebileceğim tek yer yalnız başına Starbucks vardı. Ama o da zam yaptı. Yarından sonra pek sık gidemem. Bu ürünün 500 gr'lığını aldım. Evde moka potumla yapacağım artık kahvelerimi.
Size de öneririm.

Daha ucuz linkini aynı satıcıdan buldum.

Çiçek sepetinden alıp https://www.espressoperfetto.com/ sitesinden whatsapp ile ulaşırsanız moka pot veya french presse göre çektirebilirsiniz. Ürün çekirdektir.

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,767
İsim
SANANE
Evde espresso bazlı içecekler yapabilmek için kahve arıyorsanız uygun fiyatlı ve tadı cidden güzel, yumuşak olan bir kahve arıyorsanız bu kahveyi önerebilirim. Dışarı çıkmak için gidebileceğim tek yer yalnız başına Starbucks vardı. Ama o da zam yaptı. Yarından sonra pek sık gidemem. Bu ürünün 500 gr'lığını aldım. Evde moka potumla yapacağım artık kahvelerimi.
Size de öneririm.

500 gram kaç 200ml bardak ediyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Atalay Korun
Merhabalar üstad bende deneme amaçlı 500 gr aldim.Normalde Rossman ın LAUDATİO Caffe Crema ve EnerBio Caffe Crema ürünlerinden çok memnunum fakat fiyat artislarindan dolayi bir arayis icerisindeydim.Tesekkur ederim...

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom