Neler Yeni

Zarar vermeden mousepadimi nasıl temizleyebilirim?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
Beyler bende porge 90 40 mousepad var ve kalıcı lekelere sahip çamaşır makinesine attım kaç kere lekeler çıkmadı, nasıl bi yol izleyebilirim? Aklıma kumaş boyası ile boyamak geldi ancak sonradan boya çıkar mı veya boya tutar mı bilmiyorum. Ek olarak kumaş boyası ile yaparken kaynatmak gerekiyormuş mousepad erir mi? Yeni mousepad almak istemiyorum keza bundan çok memnunum

NespaY

80+ Silver
Beyler bende porge 90 40 mousepad var ve kalıcı lekelere sahip çamaşır makinesine attım kaç kere lekeler çıkmadı, nasıl bi yol izleyebilirim? Aklıma kumaş boyası ile boyamak geldi ancak sonradan boya çıkar mı veya boya tutar mı bilmiyorum. Ek olarak kumaş boyası ile yaparken kaynatmak gerekiyormuş mousepad erir mi? Yeni mousepad almak istemiyorum keza bundan çok memnunum
Çamaşır makinesine attım herhangi bir şey olmadı mouse padim 70x30 luk 100TL lik bir şey.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çamaşır makinesine attım herhangi bir şey olmadı mouse padim 70x30 luk 100TL lik bir şey.
Hocam konuyu tam okuduysanız bende attım makineye zateni lekeler çıkmadı

{ExperElite}

80+ Bronze
Hocam makinede zaten kaynar su ile yıkanmadımı?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
Hocam makinede zaten kaynar su ile yıkanmadımı?
makine kaynar su ile yıkamıyor ki sıcak suyla yıkıyori derecesi varya 40 veya 50 de yıkanmış olması gerek kaynar su 100 derece fln deil mi

nihatcebi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Nihat Çebi
Aseton ile temizlemeyi deneyin. Mousepad'e zarar verir mi bilemedim açıkçası ama dikkatli şekilde temizlenirse olabilir aslında.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
Aseton ile temizlemeyi deneyin. Mousepad'e zarar verir mi bilemedim açıkçası ama dikkatli şekilde temizlenirse olabilir aslında.
kolonya ile denedim de o da olmadı spesifik olarak aseton mu deneiyim hocam

nihatcebi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Nihat Çebi
Yani genelde telefon kılıflarında iz falan olduğunda aseton ile temizlenir. Mousepadde neden olmasın ki :D

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
kumaş boyasına vereceğin parayla yeni mousepad gelir zaten aşırı pahalı bir şey değilse yenisini al uğraşma
hp omen mousepadler falan 100tl civarında zaten

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
kumaş boyasına vereceğin parayla yeni mousepad gelir zaten aşırı pahalı bir şey değilse yenisini al uğraşma
hp omen mousepadler falan 100tl civarında zaten
nası yani kaç para ki kumaş boyası baktım 20 50 tl arası şuan internette porge mousepad 200tl fln

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
nası yani kaç para ki kumaş boyası baktım 20 50 TL arası şuan internette porge mousepad 200tl fln
kargo hariç fiyat 25tl kargo üzerine gelir ve zamanla muhtemlen gider boya bulunduğun ilde dükkandan alırsan kargo vermezsin.
hepsibura 110tl
amazon 130tl
ucuza yapabilirsen yap ama masraf çok giderse yenisini al bence

Top Bottom