Neler Yeni

Zayıflamak için sigaraya başlayacam

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Bu zamana kadar pek kiloya önem vermedim. Kilo verme konusunda çok iradesizim öyle diyet falan fasa fiso işler bana göre. Çevremde gördüğüm birkaç kişi sigara ile hayvan gibi zayıfladı bende sigarayı hayatta sevmem dumanından bile aşırı rahatsız olurum ama kilo vermek için başlamayı düşünüyorum

Emre mete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
Emre
Bu zamana kadar pek kiloya önem vermedim. Kilo verme konusunda çok iradesizim öyle diyet falan fasa fiso işler bana göre. Çevremde gördüğüm birkaç kişi sigara ile hayvan gibi zayıfladı bende sigarayı hayatta sevmem dumanından bile aşırı rahatsız olurum ama kilo vermek için başlamayı düşünüyorum
sakın sakın öyle bişey yapma lütfen

Bünyamina

80+ Platinum
Saçma bir düşünceye sahipsin. Çevrendeki insanlar yediği, içtiği ve yaptığı hareketlerle zayıflıyor. Sağlığından mı olmak istiyorsun sen ?
Kilo vermek istiyorsan önce yediğine içtiğine dikkat edeceksin. Sonra hareket ile kalori yakımına odaklanacaksın. Sonuca varacaksın.
Boy kütleni yaşını gir alman gereken kaloriyi kabaca öğren. İnternette bir sürü neler yemen gerektiğini öğrenebileceğin videolar ve içerikler mevcut. Yemek işini hallettiğinde yanınada egzersiz ekle yürüyüş olur işte çalışıyorsan o olur ekstra kalori yakman gerekiyor. Olay bu 2 şeyden ibaret.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Selman
Saçmalık. Ben sigaraya başlayınca daha da kilo aldım. Sigaradan bağımsız olabilir belki ama kiloyu iradeni güçlü bir mentalite ile toplaman lazım.

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
slm
Sigara ile zayıflamak derken Bünyeyi zayıflatmak galiba .d Kankam saçma sapan bir şey yapma o kadar iradesizsen git suç işle hapse gir 3-5 ay yat yemeğin de az gelir YTD bıçaklanırsan şişlenirsen benden değil yine de.

brkdrmn7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Burak
Bugün gördüğüm en saçma fikir bu

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru