Neler Yeni

Zayıflarken aynı zamanda spor yaparsam vücudumdaki deri sarkar mı?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Yaklaşık 6 ay önce zayıflamaya karar verdim ve OMAD diyeti yaparak 130 kilodan 97 kiloya kadar düştüm. Bu sırada hiç spor yapmadım, sadece okula gidip gelirken günlük 1 saat kadar yürüyordum. Şu an vücudumda pek bir sarkma yok, sadece kollarımda biraz var. Şimdi benim hedefim 80 kiloya düşmek. Spora başlayıp zayıflamaya devam edersem vücudumda aşağıya bıraktığım fotoğraftaki gibi bir sarkma olur mu?

Zayıflarken aynı zamanda düzenli bir spor yaparsan sarkacak olan derin daha az olur ya da hiç olmaz.

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Yaklaşık 6 ay önce zayıflamaya karar verdim ve OMAD diyeti yaparak 130 kilodan 97 kiloya kadar düştüm. Bu sırada hiç spor yapmadım, sadece okula gidip gelirken günlük 1 saat kadar yürüyordum. Şu an vücudumda pek bir sarkma yok, sadece kollarımda biraz var. Şimdi benim hedefim 80 kiloya düşmek. Spora başlayıp zayıflamaya devam edersem vücudumda aşağıya bıraktığım fotoğraftaki gibi bir sarkma olur mu?

Kardiyo yaptığın sürece sarkma yaşamazsın. 10 kiloyu 1-1.5 aya yayarsan ve GÜNLÜK en az 45 dk kardiyo yaptığı sürece hiçbir sorun yaşamazsın. Sarkma olmaz. Bizzat ağır bir diyet uyguluyorum diyestisyen eşliğinde. Aynı şekilde bir PT'den de program alıyorum. Hem zayıflamayı hızlandırmak hem de sarkmayı önlemek için. Sporu ben biraz boşladığım için sarkmalar var. İncelme yok denecek kadar az ama 1 buçuk ayda 12 kilo kadar verdim. Vermeye de devam edicem.

Genelde PT'nin bana verdiği yürüyüş videosu aşağıdaki video. Bu çok popüler bir evde yürüyüş videosu. Uyguladığın sğrece sorun yaşamazsın. Benim kız arkadaşım da aynı şekilde diyet yapıyor. O da 10 kilo kadar verdi. Önceden olan sarkmaları hatta artık yok. Zayıflamaya da devam ediyor. Ayda 2 kilo vermek nedir anlamadım ama hedef neyse ona hızlı ulaşmak istiyorsan programlı ilerlemelisin elette.

Video:

KlausM

80+ Silver
Senin güç kaybın kilo verdiğin için değil. Kiloyu yanlış şekilde verdiğin için bilgin olsun. Bu yüzden bu tür yönlendirme yapma bence. İleride geri dönüşümü olmayan durumlara girer. Senin vereceğin kilo ile onun verdiği kilo aynı değil. Arada neredeyse 2 kat var.
spora başlasın ancak kas anlamında bir beklentisi olmasın onu demeye çalışıyorum

no-name

80+ Silver
Sarkmaz böyle şeyleri düşünmeden direk bas, ağırlık çalışırken zaten aynı zamanda hem kilo verip hem kas kazancı yaşayacaksın ama uzun vaade bırakmaman gerek ve ağırlıkları arttırmayı hedefle.

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Sporu bırakmayın hocam sarkmayı en aza indirirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,723
Üyeler
166,074
Son üye
serser7
Top Bottom