Neler Yeni

Zayıflarsam sıkıntı olur mu

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
Arkadaşlar yaşım 14 boyum 172 kilom ise 82 neyse ben bi 8 kilo fln zayıflamak istiyorum ama sürekli düşünüyorum uzamam da sıkıntı olur mu diye sizce olurmu eğer olmaz derseniz spor salonuna gidip zayıflamayı düşünüyorum hem gitmişken kas da yaparım

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
kilon boyuna göre 10 kilo fazla, zayıflamalısın.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,103
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Arkadaşlar yaşım 14 boyum 172 kilom ise 82 neyse ben bi 8 kilo fln zayıflamak istiyorum ama sürekli düşünüyorum uzamam da sıkıntı olur mu diye sizce olurmu eğer olmaz derseniz spor salonuna gidip zayıflamayı düşünüyorum hem gitmişken kas da yaparım
Spora git, hem zayıflamış olursun hem de kas yapmış olursun erkenden. Ama çok zayıflayacam diye uğraşma daha yaşın küçük, boyun uzayabilir.

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Spora git, hem zayıflamış olursun hem de kas yapmış olursun erkenden. Ama çok zayıflayacam diye uğraşma daha yaşın küçük, boyun uzayabilir.
Yok knk 7,8 kilo zayıflasam yeter boyum öyle 60lara fln inmeye çalışmam 73 fln olsam iyidir zaten boyum zamanla uzar
Mesaj otomatik birleştirildi:

kilon boyuna göre 10 kilo fazla, zayıflamalısın.
Saol reis bilmiyordum

Yavuz241

80+ Bronze

Yavuz241

80+ Bronze
Böyle yazmışsınız da boy uzamasına engelmiş gibi anlaşılıyor.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,103
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Böyle yazmışsınız da boy uzamasına engelmiş gibi anlaşılıyor.
Hayır boy uzamasına engel olarak kast etmedim. Yaşı 14 müş. 18-20 yaşına kadar boyu uzayabilir. Yani şu anda 80 kilo fazla görünebilir ama boyu arttığında 80 kilo normal olacaktır.

Yavuz241

80+ Bronze
Hayır boy uzamasına engel olarak kast etmedim. Yaşı 14 müş. 18-20 yaşına kadar boyu uzayabilir. Yani şu anda 80 kilo fazla görünebilir ama boyu arttığında 80 kilo normal olacaktır.
Şu anda zayıflaması daha iyi olacaktır. Yaşı 14 yağlanmaya en uygun zamanlarında şu anda. Çok hızlı şekilde kilo almaya devam edebilir. Boyu uzarsa bile yemek yiyerek o arayı kapatabilir.

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
Şu anda zayıflaması daha iyi olacaktır. Yaşı 14 yağlanmaya en uygun zamanlarında şu anda. Çok hızlı şekilde kilo almaya devam edebilir. Boyu uzarsa bile yemek yiyerek o arayı kapatabilir.
Hocam zaten aşırı fazla zayıflamayı düşünmüyorum maks 10 kilo

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
Olmaz ver mutlaka

Top Bottom