Neler Yeni

Zekayı sorgulamak

Xaprus

80+
Zekamın hala farkındayım. Belki de gittiğim okul meslek okulu olduğu içindir. Sınavda istediğim sonuçları yapamadım ve meslek lisesine gittim. Meslek lisesinde derslerin temelleri en düşük seviye denebilir. Ondan olduğunu düşünüyorum. Sosyal medyayı azaltmamla birlikte konfor alanımdan da çıkmaya başladım. Mesela dersleri evde değil de kütüphanede yapıp, kafamın evdeki başka yerlere kaymasını da engellemeyi deniyorum. Biraz egoistçe bir yorum gibi gelebilir fakat zekamı kullanmayı öğrenirsem gerçekten sağlam karakterli ve çoğu kişinin imreneceği, hayatı boyunca çoğu şeyi başarmış bir kişi olacağımı düşünüyorum. Öğrenmeyi de deniyorum. Şuan elimde çok sağlam bir atom bombası var ve onu atma tuşuna sahip değilmiş gibi hissediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sosyal medya bizi sadece kandırmaya dayalı. Kaç tane video kaydırdığımı bilmiyorum bile. Bu seviyede bir dikkatsizlik aşılıyor insana. Size de bu yolda yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. :)
Iste olay bu zaten cogu kisinin imrenecegi hayata erismen gerektigini sana dusunduren sey sosyal medya,aldigin egitim ve yetistigin cevre
Yazida anlatmaya calistim ama aciklayici olamamisim galiba muhtemelen kastın saygınlık
Saygınlık yuzeysel ve gecici birseydir önemsizdir
Cevremde cok rahat gozlemleyebiliyorum senin olmak istedigin kisiyi ve sunu rahatlikla soyleyebilirim asla doyum noktasina ulasmiyorsun 1000 sayginlik point te kazansan 1001.yi isteyeceksin bu da seni sirketler icin daha verimli bir eleman yapacak veya devlette kalifiye bir memur yapacak
Bilmiyorum sahsim adina ben bh bakis acisinin yanlis oldugunu dusunuyorum
Yargilamiyorum saygi duymak zorundayim

Herkesin hayata bakis acisi farkli

Zechion

80+ Silver
Iste olay bu zaten cogu kisinin imrenecegi hayata erismen gerektigini sana dusunduren sey sosyal medya,aldigin egitim ve yetistigin cevre
Yazida anlatmaya calistim ama aciklayici olamamisim galiba muhtemelen kastın saygınlık
Saygınlık yuzeysel ve gecici birseydir önemsizdir
Cevremde cok rahat gozlemleyebiliyorum senin olmak istedigin kisiyi ve sunu rahatlikla soyleyebilirim asla doyum noktasina ulasmiyorsun 1000 sayginlik point te kazansan 1001.yi isteyeceksin bu da seni sirketler icin daha verimli bir eleman yapacak veya devlette kalifiye bir memur yapacak
Bilmiyorum sahsim adina ben bh bakis acisinin yanlis oldugunu dusunuyorum
Yargilamiyorum saygi duymak zorundayim

Herkesin hayata bakis acisi farkli
Saygınlığı istemem ve sevmemin en büyük sebebi, dışarıda gördüğüm bir insanı yaptığı hareketler, okuduğu bölüm gibi şeylerden sınıf ayrımına koymam. Evet bu kötü bir şey fakat bu benim kişiliğim. En üst seviyede gördüğüm kişinin her zaman benim altımda kalmasını ister bi kafa yapısındayım. En altta olan insan ise genelde herkese laf atmaya çalışan tipler olur ve onları asla umursamam. Kafamda geçirdim o kadar düşünce, beni belki de pislik birisine dönüştürüyor. Fakat mesela bir ortama girdiğimde, benim herkesten daha yüksek seviyede gözüktüğüm, daha iyi bir bölümde olduğumu düşününce işte o anda hayatımın en büyük zevklerinden birini alabiliyorum denebilir. İleride ise memur olmayı pek düşünmüyorum. İlerisi hakkında ise çok sağlam planlarım var. Güzel bir üniversite hastanesinde okuyup ondan sonra ise stajımda güzel performans gösterip o üniversitenin hastanesinde işe başlamak. Belli bir çevre ve sermayeyi elde ettikten sonra kendi kliniğimi açıp kendi işimin patronu olmayı hedefliyorum.
Bu mesajda kendi mesajımla senin görüşün üstüne çıkmaya çalışmıyıorum. Sadece kendi görüşlerimi belirtiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam aslında yetiştiğim çevre ve sosyal medya ile bir alakası yok. Yetiştiğim çevre beni böyle eğitmedi. Sosyal medyada hiçbir zaman bu kendini yüksek zümre sanan elemanlara özenmedim. Fakat bir süre sonra kendi kişiliğimin ortaya çıkışı ile böyle olduğumu anladım. Bazen bu huyumdan nefret ediyor, bazen ise çok seviyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,804
Üyeler
168,852
Son üye
winstonredf
Top Bottom