- Konu Sahibi Konu Sahibi
Iste olay bu zaten cogu kisinin imrenecegi hayata erismen gerektigini sana dusunduren sey sosyal medya,aldigin egitim ve yetistigin cevreZekamın hala farkındayım. Belki de gittiğim okul meslek okulu olduğu içindir. Sınavda istediğim sonuçları yapamadım ve meslek lisesine gittim. Meslek lisesinde derslerin temelleri en düşük seviye denebilir. Ondan olduğunu düşünüyorum. Sosyal medyayı azaltmamla birlikte konfor alanımdan da çıkmaya başladım. Mesela dersleri evde değil de kütüphanede yapıp, kafamın evdeki başka yerlere kaymasını da engellemeyi deniyorum. Biraz egoistçe bir yorum gibi gelebilir fakat zekamı kullanmayı öğrenirsem gerçekten sağlam karakterli ve çoğu kişinin imreneceği, hayatı boyunca çoğu şeyi başarmış bir kişi olacağımı düşünüyorum. Öğrenmeyi de deniyorum. Şuan elimde çok sağlam bir atom bombası var ve onu atma tuşuna sahip değilmiş gibi hissediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sosyal medya bizi sadece kandırmaya dayalı. Kaç tane video kaydırdığımı bilmiyorum bile. Bu seviyede bir dikkatsizlik aşılıyor insana. Size de bu yolda yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.![]()
Yazida anlatmaya calistim ama aciklayici olamamisim galiba muhtemelen kastın saygınlık
Saygınlık yuzeysel ve gecici birseydir önemsizdir
Cevremde cok rahat gozlemleyebiliyorum senin olmak istedigin kisiyi ve sunu rahatlikla soyleyebilirim asla doyum noktasina ulasmiyorsun 1000 sayginlik point te kazansan 1001.yi isteyeceksin bu da seni sirketler icin daha verimli bir eleman yapacak veya devlette kalifiye bir memur yapacak
Bilmiyorum sahsim adina ben bh bakis acisinin yanlis oldugunu dusunuyorum
Yargilamiyorum saygi duymak zorundayim
Herkesin hayata bakis acisi farkli