Neler Yeni

Zevk Almaktan Sıkılmak Mümkün müdür?

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
SANANE
Bildiğiniz üzere yaptığımız eylemlere beyin tepki verir. Eğlenceli yani değişik veya farklı bulduğu şeylerde Endorfin salgılar. Peki biz endorfin üzerten bezleri yok edersek kişi ölü gibi mi olur?

Yanlışım varsa düzeltin.

Sagittarius

80+ Silver
Bildiğiniz üzere yaptığımız eylemlere beyin tepki verir. Eğlenceli yani değişik veya farklı bulduğu şeylerde Endorfin salgılar. Peki biz endorfin üzerten bezleri yok edersek kişi ölü gibi mi olur?

Yanlışım varsa düzeltin.
Zevk almaktan sıkılmaktan çok can sıkıntısı bıkkınlık olur oyuzden en güzel şeyler sık sık yapılmaz

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Yanlışım varsa düzeltin.
Mümkün çünkü eşiğini yükseltiyorsun
Eşik yükseldikçe daha üstünü istersin her şeyde geçerlidir

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Hemde cok mumkun

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
Mesela şey gibi mi şöyle düşündüm, cipsi tek tek yersin ve çok güzel gelir, ama 3 lü 5 li ağzına atıp yiyince kötü geliyor .olabilir mi böyle

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
İnsanoğlu herzaman zevk aldığı şeyi yapmıyor. Zevk almadığı işler yaptıktan sonra zevk aldığı bir şeylerde yapmalı ki çıkmaza girip ölümü beklemesin.

Ben insanları dengelenen bir yapıda olduğunu düşünüyorum. Sadece gülüp eğlendiğimiz mutlu olduğumuz zamanlardan bile sıkılabiliyoruz. Biraz ağlamam gerekiyor karamsar olmam gerekiyor dediğimiz anlar oluyor.
Dengeyi bozduktan bir süre sonra dengelenmek için ters istikamette ilerliyoruz.
Bunu sağlayamayanların çeşitli psikolojik sorunlar yaşadığını düşünüyorum.

O sebeple zevk almayı engellemek değil herhangi bir duyguyu almak bile insanı ilk zamanlar ölü gibi yaşayan yapıp sonradan ölmeye meyilli bir insan yapacağını kanaatindeyim.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,097
İsim
Zeki Müren

Yanlışım varsa düzeltin.
Mümkün değil çünkü hayvansal bir faaliyetimiz bu ama eğer çok fazla seks yaparsan mesela beyin belli bir süre sonra endorfin ve dopamini daha az salgılamaya başlayacak ve daha iyi eğlenceler arayacak

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
SANANE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mümkün değil çünkü hayvansal bir faaliyetimiz bu ama eğer çok fazla seks yaparsan mesela beyin belli bir süre sonra endorfin ve dopamini daha az salgılamaya başlayacak ve daha iyi eğlenceler arayacak
Benim demek istediğim o hormonu salgılayan bezi yok edeceğiz. Beyin endorfin alamayacak.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,440
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Zevk almaktan sıkılanlar. Ölümün de tadına bakmak isterler.
Genelde Tabancayla intihar ederler keyfine hani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,944
Üyeler
160,910
Son üye
trane58
Top Bottom