VitoScaletta
80+ Gold
d-dostum jiddenmii
Maalesefd-dostum jiddenmii
sadece ekran kartına yapmayı öğrenicem yavaş yavaş arttırıcam zaten ekran donuncada görev yöneticisinden stres testini kapatıcam bu kadar değilmi ?Keyfine oc yapılmaz eğer işlemcin ekran kartını tam besleyemiyor ise Ghz overclock ile daha fazla beslenmesini sağlasın. Zaten sistemin yeterli performans veriyorsa overclock ZARARINA olur.
aga yardım edecek birileri yokmu
ekran kartının marka model bellıyse ınternette yapan kısılerın ayarlarına bakabılırsın memory ıse gpu z ıle bakıcaksın her bellek markası degısıyor hızları ıslemcı ıse maks hızı neyse onu yaz sonra bır voltaj belırle 1.4 veya 1.3 stabıl testı yap basarılı ıle gectıyse 1.39 1.38 1.37 dıye dusure dusure ılerle hangısınde stabıl bozuluyorsa bır oncekını kullanacaksın zor bırsey degıl aslında sadece deneme yanılma ıle gıtmek gerekıyor bıraz da zamanını alabılırsadece ekran kartına yapmayı öğrenicem yavaş yavaş arttırıcam zaten ekran donuncada görev yöneticisinden stres testini kapatıcam bu kadar değilmi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
aga yardım edecek birileri yokmu
işlemci değilde ekran kartı deniyorum şuanekran kartının marka model bellıyse ınternette yapan kısılerın ayarlarına bakabılırsın memory ıse gpu z ıle bakıcaksın her bellek markası degısıyor hızları ıslemcı ıse maks hızı neyse onu yaz sonra bır voltaj belırle 1.4 veya 1.3 stabıl testı yap basarılı ıle gectıyse 1.39 1.38 1.37 dıye dusure dusure ılerle hangısınde stabıl bozuluyorsa bır oncekını kullanacaksın zor bırsey degıl aslında sadece deneme yanılma ıle gıtmek gerekıyor bıraz da zamanını alabılır
ewjtğweıosfdkspofk sonra şalterrrrrrrrrson voltajı verıp yapıstır 5ghzi
ekran kartını son degelerı getır
garanti benim kardeşim bir şey olursa bana gelewjtğweıosfdkspofk sonra şalterrrrrrrrr