Komple bas dormatı gitsin uğraşmaKaspersky uğraşıyor ama tekrar çıkıyorlar nasıl hepsini silebilirim? Yanlışlıkla indirdiğim bir şeyden çıktılarAlıntıyı görüntüle
başka çözümü yok mu sınav haftasındayım ve notlar falan var kaydetmekle uğraştırır oyunlar var yüklemsi falan tekrardanKomple bas dormatı gitsin uğraşma
Format dışında hiçbirşey yapamazsınKaspersky uğraşıyor ama tekrar çıkıyorlar nasıl hepsini silebilirim? Yanlışlıkla indirdiğim bir şeyden çıktılarAlıntıyı görüntüle
biraz daha uğraşiyim silmekle olmazsa atarım formaten temiz format
evet öyle olduFormat at daha kötü olmadan, muhtemelen yüklediğin bir şeyden kaynaklıdır.
OneDrive ve Microsoft Office üzerine önemli dosyalarını kaydedebilirsin. Oyun dediğin gereksiz yüklenir yine. DropBox kullanıyorsan oraya da yedekleme yapabilirsinbaşka çözümü yok mu sınav haftasındayım ve notlar falan var kaydetmekle uğraştırır oyunlar var yüklemsi falan tekrardan
bakıcam olmadı atarım birazdanzibiliyon tane antivirüs programı indirerek
formatla gitsin
teşekkür ederim bakarımMalwarebytes ile denemeni öneririm zamanında faydasını görmüştüm şu an ne durumda bilemem ama.
şey ya flashbellek buldum ona atarım bir şey olmaz ordaOneDrive ve Microsoft Office üzerine önemli dosyalarını kaydedebilirsin. Oyun dediğin gereksiz yüklenir yine. DropBox kullanıyorsan oraya da yedekleme yapabilirsin
Hayır o hatayı yapma ona da bulaşırşey ya flashbellek buldum ona atarım bir şey olmaz orda