Neler Yeni

Yardım Zio fabric gıcırtı sorunu

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
Arkadaşlar merhaba ben geçen hafta zio fabric model koltuğu satın aldım ama sorun yaşıyorum.
Koltuğu birkaç gün önce teslim aldım ve sallanma mekanizması kilitliyken bir gıcırtı sesi geliyor. Bir de sağa sola ufak bi sallanıyor benim ürünüm mü hatalı yoksa herkeste böyle mi? Benim çok siniriöi bozdu ya iade edeceğim ya da mekanizmayı garantiye göndereceğim ama zio whatsapp hattına yazdığımda da olur öyle normal tarzında cevaplar veriyorlar ne yapmalıyım sizce koltuğu çok severek aldım ve kullanmak istiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
İsmail Söylemiş
Bende kullanıyorum ziodan çok memnunum bende öyle bir gıcırtı sallanma vb. Şeyler yok hazır kurulum istediniz kendiniz mi kurdunuz ben kendim kurdum ürünümü

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sağa sola sallanma durumunu bilemiyorum ama gıcırdama normal sayılabilir. Gıcırdayan vidalara makine yağı varsa biraz damlatırsan geçecektir. Normalde 5-6 ayda yağlamak gerekiyor zaten oyuncu koltuklarını gıcırdama oluştuğunda.

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende kullanıyorum ziodan çok memnunum bende öyle bir gıcırtı sallanma vb. Şeyler yok hazır kurulum istediniz kendiniz mi kurdunuz ben kendim kurdum ürünümü

Ben de kendim kurdum fakat bu sorunları yaşıyorum videosunu da paylaşabilirim hatta. O zaman servis yolu göründü kendileri her ne kadar inkar etseler de.
Açıkcası çok şaşırdım yani böyle bir yaklaşımla karşılaşacağımı düşünmezdim resmen olur öyle şeyler der gibiydiler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sağa sola sallanma durumunu bilemiyorum ama gıcırdama normal sayılabilir. Gıcırdayan vidalara makine yağı varsa biraz damlatırsan geçecektir. Normalde 5-6 ayda yağlamak gerekiyor zaten oyuncu koltuklarını gıcırdama oluştuğunda.
Gıcırdama vidadan değil hocam kilit mekanizmasından geliyor ve o olur öyle falan dediler ne alaka dedim yani

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben de kendim kurdum fakat bu sorunları yaşıyorum videosunu da paylaşabilirim hatta. O zaman servis yolu göründü kendileri her ne kadar inkar etseler de.
Açıkcası çok şaşırdım yani böyle bir yaklaşımla karşılaşacağımı düşünmezdim resmen olur öyle şeyler der gibiydiler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gıcırdama vidadan değil hocam kilit mekanizmasından geliyor ve o olur öyle falan dediler ne alaka dedim yani
O zaman servise bir gösterin hocam. Umarım satış sonrası destekleri iyidir.

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman servise bir gösterin hocam. Umarım satış sonrası destekleri iyidir.
Whatsapp destek bir şüphe uyandırdı içimde ama umarım sorunumu çözerler yoksa iade etmek durumunda kalıcam. Şikayetvarda da iade almadıklrını avukatlarımızla uğraşırsınız gibi cevaplar verdiklerini söyleyen insanları gördükten sonra biraz şaşırdım açıkcası ama bakalım süreci yaşayıp göreceğiz.

Edit:
Yeni alt mekanizma gönderdiler gıcırdama sorunu ortadan kalkmıştı ama sallantı hala devam ediyor. Piyasa şartlarında en uygun fiyatlı koltuklar olduğu için sanırım malzeme kalitesi biraz düşük gibi geldi bana. Süngerleri rahatlığı vs. Çok iyi çok beğeniyorum ama bu ufak sallanması hala beni ara sıra rahatsız ediyor.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,493
Üyeler
164,852
Son üye
DorukGkcoglu
Top Bottom