Neler Yeni

Ziraat bank harcama itirazı kaç günde sonuçlanır?

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,352
İsim
Muhammed efe
Arkadaşlar kart bilgilerim herhangi bir şekilde çalınmış ve muhtemelen 3d secure olmadığı için playstation network üzerinden kardeşim ve benim kartım ile toplam 37k lık şey alınmış. Harcama itirazı yaptım ancak ortalama kaç gün sürer daha önce yaşayan var mı? Banka 1-6 ay arası dedi ama o zamana kadarda ödemeni istiyorlar. Aşırı saçma sistem.

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,579
İsim
Deniz Bey
24 saat içinde fark edip bankaya bilgi verildi ise paranızı öder banka 150 tl gibi siz ödemiş olursunuz sadece normalde olması gereken bu ama 24 saat geçtikten sonra bilgi verildi ise onu bilmiyorum

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,352
İsim
Muhammed efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
24 saat içinde fark edip bankaya bilgi verildi ise paranızı öder banka 150 tl gibi siz ödemiş olursunuz sadece normalde olması gereken bu ama 24 saat geçtikten sonra bilgi verildi ise onu bilmiyorum
Hocam şöyle tekrar özet geçeyim. Ben yemek yerken banka aradı ve işlemleri benim yapıp yapmadığımı sordu. Yani kendileri fark etti, daha sonra ben yapmadım dedim ve ben bloke ettim sizde arayıp iptal ettirin dedi kartı. Ve hemen ben banka kartım için iptal ettirdim ve harcama itirazında bulundum. Daha sonra 1 saat kadar sonra bu sefer kredi kartıma aynısı oldu halbu ki ben ne olur ne olmaz kapatayım mı bunuda dedim onlar sorun gözükmüyor kredi kartınızda dedi. Neyse o da patladı aradım direkt ipral ettirdim kartı ve mecbur 24-36 saat kadar bekledim hesap hareketlerine düşmesi lazımmış kredide kendileri de 24-48 saat arası sürer dedi. Herneyse Yine aynı gün akşam saatlerinde aynısı bu sefer kardeşimin kartına oldu ve Allah'tan daha yarısı boşaltılmışken arayıp onuda iptal ettirdik. Onun kartında da hesap hareketlerine düşünce direkt itiraz ettik. Muhtemelen Playstation üzerinden yapma sebepleri 3D koruması olmaması. Zaten Visa ve mastercard 3D koruması olmayan alışverişleri güvensiz sayıyormuş ve iadesi daha kolay oluyormuş. Ancak Sonuçlanana kadar ödemeniz lazım diyorlar kredi kartı borcunu. Bu saçma geldi onun için kaç gün sürer ortalama diye sormak istedim yaşayanlar varsa diye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,403
Üyeler
163,490
Son üye
commonder
Top Bottom