Limit farkı var. Herkes özgürce üst düzey kartları alamıyor.Beyler ben ziraat kredi kartı başvurusu yapcam fakat 3 tane kart seçeneği var bankkart gold kart ve platinum kart var aralarındaki farkı merak ediyorum acaba limit farkımı var
Sen almışın platinum sunLimit farkı var. Herkes özgürce üst düzey kartları alamıyor.
Hocam bu kredi kartları hakkında bilgilisiniz sanırım, ben 7500-8000tl bir sistem almak istiyorum ama elimde nakit para (kyk alıyorum aylık 650tl geliyor yani kredi kartıyla sistem alsam rahat öderim) ve çevremde kredi kartı kullanan yok. Bir rehberinizde gördüm bankanın inisiyatifine göre kredi kartı verebilirler yazmışsınız, benim sabit gelirim yok ben herhangi bir şubeye gitsem limiti istediğim sisteme yeticek bir kart alma olasılığım nedir ? Ya da bunu başka nasıl halledebilirim?Limit farkı var. Herkes özgürce üst düzey kartları alamıyor.
Maaşı olmayan öğrenciler için 1000-1500 TL arası limit veriyor bankalar.limiti istediğim sisteme yeticek bir kart alma olasılığım nedir ?
Babam yıllardır kredi kartı kullanmıyor şuan bir sistem için alacağını sanmam. Çok uğraştım yeni bir sistem aldırabilmek için.Maaşı olmayan öğrenciler için 1000-1500 TL arası limit veriyor bankalar.
KYK'yı maaş olarak kabul ederseler 2-3k limit verebilirler.
Baban kredi kartı falan alsın. Maaşı varsa 8-10k limit verebilirler.
KYK, Ziraat bankasından alıyorsun sanırım. Bankanın müşteri hizmetlerini arayıp sorun. Kaç k limit verebilirler diye.Babam yıllardır kredi kartı kullanmıyor şuan bir sistem için alacağını sanmam. Çok uğraştım yeni bir sistem aldırabilmek için.