K Kaan31 80+ Bronze Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 761 Dahası Reaksiyon skoru 193 İsim Tuna 3 Eylül 2023 #1 kyk bursu alıyorum bankkart genç kredi kartımdan normal banka hesabıma nasıl para transferi yapabilirim uygulamada hiçbir yerde bulamadım
kyk bursu alıyorum bankkart genç kredi kartımdan normal banka hesabıma nasıl para transferi yapabilirim uygulamada hiçbir yerde bulamadım
TeknoPiyon 80+ Gold Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 8,055 En İyi Cevap 3 Dahası Reaksiyon skoru 4,529 Konum whoamı İsim ArtiAnius 3 Eylül 2023 #2 Tuna31 yazmış: kyk bursu alıyorum bankkart genç kredi kartımdan normal banka hesabıma nasıl para transferi yapabilirim uygulamada hiçbir yerde bulamadım Devamı için tıklayın... nakit avans çekmen gerekli diye biliyorum kredi kartından para çekmek istediğimde en parada öyle yapıyorum ben
Tuna31 yazmış: kyk bursu alıyorum bankkart genç kredi kartımdan normal banka hesabıma nasıl para transferi yapabilirim uygulamada hiçbir yerde bulamadım Devamı için tıklayın... nakit avans çekmen gerekli diye biliyorum kredi kartından para çekmek istediğimde en parada öyle yapıyorum ben