Neler Yeni

Ziraat'den, Papara'ya Geçilir Mi?

warg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Serkan
Dostlar selamlar, Ziraat bankası kullanıyorum. Papara'ya geçmek gibi bir düşüncem var sizce mantıklı mı? ne gibi avantajları var?
Teşekkürler.

Emardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Emircan Doğankaya
Dostlar selamlar, Ziraat bankası kullanıyorum. Papara'ya geçmek gibi bir düşüncem var sizce mantıklı mı? ne gibi avantajları var?
Teşekkürler.
Banka kartı kullanmak daha avantajlı geliyor bana, papara kartın avantajları ufak deyeceğini düşünmüyorum + paparada sınır var.

plastokco

80+
İkisi farklı hocam biri banka diğeri ise ön ödemeli kart avantajlari bana kalırsa sadece cashback ve arayüzü çok basit olması cashback da o kadar iyi değil ve bazı şeyler de yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
crazy
Teşekkürler.
internet alışverişlerinde ve yabancı kaynak gibi olan sitelerde ziraat genelde hata verir, paparada istedigin yerde kartını kullan kolay kolay hata almazsın, tabi bu geçmek gibi düşünme, ziraat banka, diğeri değil, ki bunun için paparayada gerek yok, havale eft ücretsiz olan özel bi banka, mesela enpara yada cepteteb kullanabilirsin, ziraatte havale eft çoğu yere ücretli, işe yaramaz yani, anca atm si ile uğraşırsın

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
Seyfullah
Papara yerine nays daha avantajlı geliyor bana paparadan naysa geçtim o yüzden

warg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Serkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkisi farklı hocam biri banka diğeri ise ön ödemeli kart avantajlari bana kalırsa sadece cashback ve arayüzü çok basit olması cashback da o kadar iyi değil ve bazı şeyler de yok
kartı genellikle internetten alışveriş ve yemek siparişi tarzı şeyler için kullanıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,031
Üyeler
164,945
Son üye
noprivel
Top Bottom