Banka kartı kullanmak daha avantajlı geliyor bana, papara kartın avantajları ufak deyeceğini düşünmüyorum + paparada sınır var.Dostlar selamlar, Ziraat bankası kullanıyorum. Papara'ya geçmek gibi bir düşüncem var sizce mantıklı mı? ne gibi avantajları var?
Teşekkürler.
internet alışverişlerinde ve yabancı kaynak gibi olan sitelerde ziraat genelde hata verir, paparada istedigin yerde kartını kullan kolay kolay hata almazsın, tabi bu geçmek gibi düşünme, ziraat banka, diğeri değil, ki bunun için paparayada gerek yok, havale eft ücretsiz olan özel bi banka, mesela enpara yada cepteteb kullanabilirsin, ziraatte havale eft çoğu yere ücretli, işe yaramaz yani, anca atm si ile uğraşırsınDostlar selamlar, Ziraat bankası kullanıyorum. Papara'ya geçmek gibi bir düşüncem var sizce mantıklı mı? ne gibi avantajları var?
Teşekkürler.
kartı genellikle internetten alışveriş ve yemek siparişi tarzı şeyler için kullanıyorum.İkisi farklı hocam biri banka diğeri ise ön ödemeli kart avantajlari bana kalırsa sadece cashback ve arayüzü çok basit olması cashback da o kadar iyi değil ve bazı şeyler de yok
Geçin ozaman hocam para gonderirken kesinti falanda yapmıyor kartı da bedavaya getiyorlar hiçbir ücret ödemiyorsunuzkartı genellikle internetten alışveriş ve yemek siparişi tarzı şeyler için kullanıyorum.