Tabikide gamakay mk61 hocam 2 si karşılaştırılamaz.Bu mu yoksa bendeki klavyeyi satıp gamakay mk61 almak mı daha mantıklı
Hocam iadeye gönderdim yoksa bakardım kullanım kılavuzunda yazar.FN ile yapılan kısa yol tuşlarına da alışsam tamamdır. Şarkı açma/kapatma FN+ hangisiyle yapılıyor bilginiz var mı?
Yok hocam sıkıntı varmış Cashback'lerde şuan NAYS'ın 3 iş gününü geçip daha yatmadıysa kayıt oluşturun. İncelemenin ardından yatar.naysdan geri ödeme alan var mı bu siparişinden?
Hayır gelmedi.naysdan geri ödeme alan var mı bu siparişinden?
iletişime geçtim naysla en kısa sürede yatar diyor sadeceTabikide gamakay mk61 hocam 2 si karşılaştırılamaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam iadeye gönderdim yoksa bakardım kullanım kılavuzunda yazar.
Yok hocam sıkıntı varmış Cashback'lerde şuan NAYS'ın 3 iş gününü geçip daha yatmadıysa kayıt oluşturun. İncelemenin ardından yatar.
Fn ve D ye basFN ile yapılan kısa yol tuşlarına da alışsam tamamdır. Şarkı açma/kapatma FN+ hangisiyle yapılıyor bilginiz var mı?
Kitapçığında diğerleri de mevcut.Fn ve D ye bas
hocam 3 iş gününü geçmediyse kayıt oluşturmaz. C.tesi-pazar sayılmaz.iletişime geçtim naysla en kısa sürede yatar diyor sadece
cumartesi aldım bugün perşembe geçmemiş mi hocamhocam 3 iş gününü geçmediyse kayıt oluşturmaz. C.tesi-pazar sayılmaz.
fazlasıyla geçmiş :Ocumartesi aldım bugün perşembe geçmemiş mi hocam
Ctesi beyazını aldım iptal ettim. Pazar siyah sipariş ettim beyaz istedimLa banada mı RGB gelecek acaba cumartesi verenler RGB gelmiş hadi bakalım şansımız burda tutsun bari
@Isofyan @İronman16 cumartesi mı sipariş verdiniz hocam @akpinaralper
Hocam kargoya ne zaman verilmiş gözüküyorCtesi beyazını aldım iptal ettim. Pazar siyah sipariş ettim beyaz istedim