NormalGuyX
80+
Jpden kart alınmaz alınsada zor satılır. Alıp uzun süre kullanacaklar için iyidir
Neden zor satılsın?Jpden kart alınmaz alınsada zor satılır. Alıp uzun süre kullanacaklar için iyidir
jp den herkes alamıyor hocam, o yüzden o kartlar da değerli.Kardeş 30 günden sonra garantisi yok kartın? Eee miningciye satmak istesen lhrli ürün? Sen kar koyup satmayı akıl edebiliyorsunda millet aptalmı senden alacağına gider kendisi jpden alır??
Ergo, RVN ne için duruyor hocam?Kardeş 30 günden sonra garantisi yok kartın? Eee miningciye satmak istesen lhrli ürün? Sen kar koyup satmayı akıl edebiliyorsunda millet aptalmı senden alacağına gider kendisi jpden alır??
Ergo, RVN ne için duruyor hocam?
Hocam değersiz diye damgalamadım zaten. Alınmaz derken satılması zor olur açısından konuştum benjp den herkes alamıyor hocam, o yüzden o kartlar da değerli.
Yanlışınız var hocam, peynir ekmek gibi satar.Hocam değersiz diye damgalamadım zaten. Alınmaz derken satılması zor olur açısından konuştum ben
Jpden kaç tane kart sattın peki şu ana kadarYanlışınız var hocam, peynir ekmek gibi satar.
kardeş 5500 e millet garantisiz rtx 2060 alıyor. Hiç değilse bu sıfır. Miningde programla 41 mhs veriyor lhr 3060lar.Kardeş 30 günden sonra garantisi yok kartın? Eee miningciye satmak istesen lhrli ürün? Sen kar koyup satmayı akıl edebiliyorsunda millet aptalmı senden alacağına gider kendisi jpden alır??
LHR en çok ETH'yi etkliyor. Diğer coinler ile de güzel kazançlar yakalanıyor.Lhr sadece eth damıydı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Jpden kaç tane kart sattın peki şu ana kadar
Kimse 5500e garantisiz rtx2060 almıyor kardeş. Çok zorlarsan en fazla miningcidir. Benim yeni fark ettiğim olay eth vb altcoinler kazmadığım için lhrnin tüm altcoinlerde geçerli olduğunu sanmamdı. Diğer altcoinleri kazabiliyorlarsa alırlar doğrudur o zaman. Senin garantisiz dediğin rtx 2060 ı kim 5500den aldı gösterirmisinkardeş 5500 e millet garantisiz rtx 2060 alıyor. Hiç değilse bu sıfır. Miningde programla 41 mhs veriyor lhr 3060lar.
daha önce 20 kadar hesabım banlandı. buyrun sizde alın.
Miningciler alıyor dostum.Kimse 5500e garantisiz rtx2060 almıyor kardeş. Çok zorlarsan en fazla miningcidir. Benim yeni fark ettiğim olay eth vb altcoinler kazmadığım için lhrnin tüm altcoinlerde geçerli olduğunu sanmamdı. Diğer altcoinleri kazabiliyorlarsa alırlar doğrudur o zaman. Senin garantisiz dediğin rtx 2060 ı kim 5500den aldı gösterirmisin
1 yerine 4 basmıslar galiba.Rog 3070 e 46.450 TL fiyat yazmış Amazon. Germany. Kafaları güzeldi o ara heralde
ASUS GeForce Rog Strix RTX 3070 O8G V2 Gaming 8 GB GDDR6 256 Bit 1935 Mhz OC 2 HDMI ve 3 DP RGB Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ASUS GeForce Rog Strix RTX 3070 O8G V2 Gaming 8 GB GDDR6 256 Bit 1935 Mhz OC 2 HDMI ve 3 DP RGB Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr