Zotac Rtx 3050 Twin Edge vs. MSI RTX 3050 VENTUS

EmirCirak

80+
Reaksiyon skoru
21
Merhaba arkadaşlar.
İki ekran kartı arasında kaldım anladığım kadarıyla ikisi de OC model. Fiyatları da aynı fakat karar veremedim. Bilen biri aydınlatırsa çok sevinirim. Linkleri bırakıyorum;

https://www.hepsiburada.com/zotac-g...rti-p-HBCV00001SABO9?magaza=Vizyon Bilgisayar
https://www.gamegaraj.com/urun/msi-rtx-3050-ventus-2x-8g-128bit-gddr6/

Zotac için 6 ay vade farksız taksit imkanı var ama MSI için de 3 ay taksit oluyor. Bu konuda Zotac 1 adım öne geçiyor. Ama değer diyorsanız MSI modeli de tercih edebilirim.
i5 11400 işlemci kullanıyorum.

Teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanırım MSI OC model değil kutusuna aldanmışım...

6600 varken neden 3050?

RTX ve DLSS için olabilir. Markalar arasındaki farkı bilmiyorum. Ama msi kalitelidir.
Saçma bi seçim olur. Yine de alacaksa bunu alsın bari.

Sanırım MSI OC model değil kutusuna aldanmışım...
OC olması önemsiz zaten

6600 varken neden 3050?
Ağırlıklı Knight Online oynuyorum ve oyun Intel & Nvidia sistemle yağ gibi akıyor. Normalde 1650 bile yeter ama PCI 4.0 desteği olduğu için ve tüm parçalar buna uygun olduğu için yeni nesil - giriş seviye bir kart tercih etmek istiyorum. 6600 düşünmememin tek sebebi Knight Online aslında. Diğer piyasa oyunlarında da DLSS deneyimlemek istiyorum biraz da.
Yine de tavsiyen için teşekkür ederim.

Saçma bi seçim olur. Yine de alacaksa bunu alsın bari.

OC olması önemsiz zaten
Bak bunu görmemiştim çok iyi oldu bu

Ağırlıklı Knight Online oynuyorum ve oyun Intel & Nvidia sistemle yağ gibi akıyor. Normalde 1650 bile yeter ama PCI 4.0 desteği olduğu için ve tüm parçalar buna uygun olduğu için yeni nesil - giriş seviye bir kart tercih etmek istiyorum. 6600 düşünmememin tek sebebi Knight Online aslında. Diğer piyasa oyunlarında da DLSS deneyimlemek istiyorum biraz da.

Knight online gibi oyunda 3050 de alsan 3090 da aynı. Almışken 6600 al derim

Knight online gibi oyunda 3050 de alsan 3090 da aynı. Almışken 6600 al derim
https://www.itopya.com/aoc-236-c24g...freesync-premium-curved-gaming-monitor_u11368
Bir de böyle bir monitör kullanıyorum. Gidip hala Nvidia alsam ona hakaret etmiş olur muyum?

Taksitte 6700 liraya geliyormuş bu da :/

Geri