Neler Yeni

Çözüldü✓ ZOTAC RTX3070 TI ekran kartı sıcaklığı boşta çok yüksek

Merhaba Zotac 3070ti ekran kartım var hiç bir şey açık değilken 54 derecede sabit kalıyor oyunda 65 dereceleri görüyor sorunum neden boştayken 54 dereceleri görüyor?

halil22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
halil kaan
değerlerin gayet normal endişe etmene gerek yok

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Değerler normal bence

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Kayhan Uygun
Merhaba Zotac 3070ti ekran kartım var hiç bir şey açık değilken 54 derecede sabit kalıyor oyunda 65 dereceleri görüyor sorunum neden boştayken 54 dereceleri görüyor?
daha ucuz diye saçma sapan markalı ekran kartlarını almamalısınız işte ben de asus dual rtx 3060ti oc ekran kartı var warzone da saatlerce oynuyorum 59 derecenin üstüne çıkmıyor kartın soğutması çok başarılı, bu arada 65 derece fazla değil ama boştayken o kadar olmasıda normal değil bence

• Konu Sahibi Konu Sahibi
daha ucuz diye saçma sapan markalı ekran kartlarını almamalısınız işte ben de asus dual rtx 3060ti oc ekran kartı var warzone da saatlerce oynuyorum 59 derecenin üstüne çıkmıyor kartın soğutması çok başarılı, bu arada 65 derece fazla değil ama boştayken o kadar olmasıda normal değil bence
Şu an kullandığım sistem hazır bir sistem önceden asus 3070ti versiyonlu olanı alacaktım fakat sonradan asus tükendiği için zotac almak zorunda kalmıştım.

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Kayhan Uygun
Şu an kullandığım sistem hazır bir sistem önceden asus 3070ti versiyonlu olanı alacaktım fakat sonradan asus tükendiği için zotac almak zorunda kalmıştım.
Boşta ki derece de yükte ki derece de sorun değil senelerce dandik laptopum ile 101 derece de lol oynayan birisi olarak bu dereceler gayet normal endişe etmene gerek yok

halil22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
halil kaan
için rahat olsun bir sıkıntı yok karta yaz aylarında normal fanlar kendini kapattığı için çıkıyor 50li derecelere

Top Bottom