VS07 80+ Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 183 Dahası Reaksiyon skoru 89 İsim Vahit Sarıkaya 2 Eylül 2023 #14 Hatta bence rdr2'de normale göre baya düşük sıcaklık. Demek ki yük altında ki fan ayarları çok iyi.
B bahrikarakoc66 80+ Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 248 Dahası Reaksiyon skoru 87 İsim Bahri Karakoç 2 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 ZODIAC_ yazmış: Kapatmaniza gerek yok çünkü bir zararı yok aksine fan ömrüne faydası var .İlla kapatmak isterseniz Radeon software üzerinden kapatabilirsiniz. Devamı için tıklayın... nvidia kullanıyorum ve nvidia da böyle bir ayar bulamadım Mesaj otomatik birleştirildi: 2 Eylül 2023 VS07 yazmış: Hatta bence rdr2'de normale göre baya düşük sıcaklık. Demek ki yük altında ki fan ayarları çok iyi. Devamı için tıklayın... gerçekten mi? ben anlamadım valla ne macun değiştirdim ne temizliğini yaptım cok uzun süredir kullanmaktayım nası böyle olabiliyor? Boşta sabit 57 derece valoranta girince 54 e düşüyor. Değişik gerçekten
ZODIAC_ yazmış: Kapatmaniza gerek yok çünkü bir zararı yok aksine fan ömrüne faydası var .İlla kapatmak isterseniz Radeon software üzerinden kapatabilirsiniz. Devamı için tıklayın... nvidia kullanıyorum ve nvidia da böyle bir ayar bulamadım Mesaj otomatik birleştirildi: 2 Eylül 2023 VS07 yazmış: Hatta bence rdr2'de normale göre baya düşük sıcaklık. Demek ki yük altında ki fan ayarları çok iyi. Devamı için tıklayın... gerçekten mi? ben anlamadım valla ne macun değiştirdim ne temizliğini yaptım cok uzun süredir kullanmaktayım nası böyle olabiliyor? Boşta sabit 57 derece valoranta girince 54 e düşüyor. Değişik gerçekten
Z ZODIAC_ 80+ Silver Katılım 2 Aralık 2021 Mesajlar 2,212 Dahası Reaksiyon skoru 977 İsim Semi kaan Çakır 2 Eylül 2023 #16 bahrikarakoc66 yazmış: nvidia kullanıyorum ve nvidia da böyle bir ayar bulamadım Devamı için tıklayın... her kartta yok . üretici koayrsa vardır.
bahrikarakoc66 yazmış: nvidia kullanıyorum ve nvidia da böyle bir ayar bulamadım Devamı için tıklayın... her kartta yok . üretici koayrsa vardır.