Neler Yeni

ZTE ZXHN H3600 modemim var Superonline alt yapıyı desteklemediğini söylüyor.

Emreb09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yaşaremre Baylar
Hayırlı forumlar aranızda yeniyim. Derdime derman bulamadım son bir haftadır internet çok yavaş. İlk olarak Bf1 oynarken ping 1600 lere çıkmaya başladı sonrasında hiç girememeye başladım sadece bu da değil tarayıcıdan siteler girmeye çalıştığımda zaman aşımına uğruyor. Müşteri hizmetleri muhitte alt yapı çalışması yapıldığını modemin bunu desteklemediğini ve yeni modem satın almam gerektiğini söyledi ve fiyat 2680 tl dediler. Ve tüm firmalarda artık yeni nesil 5g destekli bilmem ne modemin satın alınması gerektiğini söylediler var mıdır bir çözümü?

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Cem
fiber modem işte , sorun yokken bir haftadır olan problemde ne hatası ne 5gsiymiş ayak yapıyorlar ya çalışma var ya havuz yüzünden portlarda yetersizlik var , mh nin dedigi gibi oldugunu hic sanmıyorum. Sikayet var a yazın,x den yöneticilere yazın şikayet kaydınada yazın.Sorun onlardan kaynaklı sizden değil.

Emreb09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yaşaremre Baylar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Router zaten fiber, wifi6; 5 ghz destekli. Sorun Sp kaynaklı .
Değil mi zaten üzerinde de 5g yazıyor ışığa da yeşil yanıyor ama inatla değişmeniz lazım diyorlar bende arıza talebi oluşturdum gelmelerini bekliyorum

Emreb09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yaşaremre Baylar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncelleme;
Bugün Superonline şubesine gittim durumu anlattım dediklerine göre ya başka bir firmayı aradım istemeden ya da dolandırıcılara ulaştım bilmiyorum ama numaranın kendilerine ait olmadığını söylediler. Ayrıca modemimin son teknoloji olduğunu (wifi 6 5g) söylediler ve güncelleme yapıldı. Eğer arıza devam ederse 0850 222 0222 aramamı arıza kaydı oluşturmamı söylediler ve eve geldiğimde internetim düzelmişti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,350
Üyeler
161,270
Son üye
cyberguvenlik
Top Bottom