Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Züber nutzilla fındık kreması 315g x3 369₺

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
742
İsim
Musa Topçu

smtyrdm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Samet Yardım
Alalım dedik 513 tl oldu bile :D

mertxan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Mertcan Kör
513 yaptılar anında:D

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
742
İsim
Musa Topçu
bu meşhur olanmı herkesin paylaştığı :D
fıstık ezmesini kampanyayla uyguna alıp deneme şansım olmuştu tarladan satış yapanlara göre hem pahalı hem öyle ahım şahım bir tat farkı yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Onur Yücel
fıstık ezmesini kampanyayla uyguna alıp deneme şansım olmuştu tarladan satış yapanlara göre hem pahalı hem öyle ahım şahım bir tat farkı yok
Pahalılığını bişey diyemem de tat olarak tabi yok hocam düz fıstık ezmesi. Beklenti neydi tam olarak fıstığı robottan geçiriyorlar yani 😂
Bu ürünü baya iyi ama piyasada TADIBU dan sonra en güzel tadı olan bu. İndirimi kaçırdığıma üzüldüm doğrusu yakalayanlara afiyet olsun

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
742
İsim
Musa Topçu
Pahalılığını bişey diyemem de tat olarak tabi yok hocam düz fıstık ezmesi. Beklenti neydi tam olarak fıstığı robottan geçiriyorlar yani 😂
Bu ürünü baya iyi ama piyasada TADIBU dan sonra en güzel tadı olan bu. İndirimi kaçırdığıma üzüldüm doğrusu yakalayanlara afiyet olsun
tat olarak tarladan satışlardan farkı yok dedim aynı tadı 2-3 kat daha pahalıya sattıklarını belirttim markette satılan yarısı şeker çöplerden daha iyi olduğunu biliyorumm

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,290
İsim
.
tat olarak tarladan satışlardan farkı yok dedim aynı tadı 2-3 kat daha pahalıya sattıklarını belirttim markette satılan yarısı şeker çöplerden daha iyi olduğunu biliyorumm
Tadıbu bunu tokatlar almayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,482
Üyeler
167,499
Son üye
metinak121
Top Bottom