Tremolo
80+ Bronze
Dahası
Bencede hocamBenimde aynı sorunum vardı. CS geçtim çözüldü. Bu arada CS'ye alışırsan öyle güzel oyun ki...
Bencede hocamBenimde aynı sorunum vardı. CS geçtim çözüldü. Bu arada CS'ye alışırsan öyle güzel oyun ki...
evetoyun ilgili öyle deilmi problem
Mesaj otomatik birleştirildi:
cs indircem bugün bende dostum
para yatırmam oyuna zulaya para yatıranlar çokk var malesefAbi ne bekliyorsun ki milli değerler üzerinden prim yapıp para bastığın bir oyun işte oyunu gram desteklemiyorum eğer böyle oyunlar çıkıcaksa mümkünse türkler oyun bile çıkarmasın nasıl bir algıdır bu oyundan elbetki para kazanacaksın max 30 bin oyunculu serverlarının nesini karşılayamıyorsun ki Zula oynamayın oynatmayın açık açık söyleyeyim bu oyunun türk oyunu olup olmadığı hakkındada ciddi düşüncelerim var.
60 fpsden 25 kadar düşmesi darboğaz sebebimi dostumAlıntıyı görüntüle
hafif bi darboğaz var
O oyuna para yatıranların genelinin bilgisayarı çöp adamlar sistem dizmiyor oyuna yatırıyor parayı bağımlılıkpara yatırmam oyuna zulaya para yatıranlar çokk var malesef
60 fpsden 25 kadar düşmesi darboğaz sebebimi dostum
Darboğazın etkisi az olsada vardır ve oyundan kaynaklı optimizasyon sorunundanda kaynaklı olabilirpara yatırmam oyuna zulaya para yatıranlar çokk var malesef
60 fpsden 25 kadar düşmesi darboğaz sebebimi dostum
aynen dostum malesef öyle wolfteam birinci sıradaki adam oyuna 500 bin tl yatırmış sadeceO oyuna para yatıranların genelinin bilgisayarı çöp adamlar sistem dizmiyor oyuna yatırıyor parayı bağımlılık
aynen dostum malesef öyle wolfteam birinci sıradaki adam oyuna 500 bin tl yatırmış sadeceO oyuna para yatıranların genelinin bilgisayarı çöp adamlar sistem dizmiyor oyuna yatırıyor parayı bağımlılık
oyun korsan daha güclü işlemci anakart geçsem sorun çözülürmü dostum dar boğaz olduğu içinDarboğazın etkisi az olsada vardır ve oyundan kaynaklı optimizasyon sorunundanda kaynaklı olabilir
sanmam korsan olsa bile fark etmezaynen dostum malesef öyle wolfteam birinci sıradaki adam oyuna 500 bin TL yatırmış sadece
aynen dostum malesef öyle wolfteam birinci sıradaki adam oyuna 500 bin TL yatırmış sadece
oyun korsan daha güclü işlemci anakart geçsem sorun çözülürmü dostum dar boğaz olduğu için