BaşaramadıkAbi
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Zula da oyun kendi kendi alta alıyor bunun yüzünden 1 el rekabet kaybettik (ben olmadığım için ) bunun bi çözümü yok mu ?
Sanane ?Zulayı bırak cs:go ya geç
Adam doğru bir öneri yapmış sakinSanane ?
Abicim benim sorunuma yardım edecek misiniz ?Adam doğru bir öneri yapmış sakin
Csgo da hile olmayan bir yer göster o zaman geçerim.Zulayı bırak cs:go ya geç
Faceit girebilirsinAbicim benim sorunuma yardım edecek misiniz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Csgo da hile olmayan bir yer göster o zaman geçerim.
Ya şimdi bişey dicem banlanmak istemiyorum YARDIM ETMEYECEKSEN CEVAP YAZMAFaceit girebilirsin
Csgo da hile olmayan bir yer göster o zaman geçerim.Ya şimdi bişey dicem banlanmak istemiyorum YARDIM ETMEYECEKSEN CEVAP YAZMA
Çünkü HERKES Zulaya karşı yaw sizene millet benim oynadığım oyundan Sİ-ZE-NE millet yardım etmiyor git CsGo OyNa diyor. (Sen böyle dememiş olabilirsin)Csgo da hile olmayan bir yer göster o zaman geçerim.
Cevap:
Faceit sen neden bu kadar agresifsin onu anlamadım :/
Haklısın bişey diyememÇünkü HERKES Zulaya karşı yaw sizene millet benim oynadığım oyundan Sİ-ZE-NE millet yardım etmiyor git CsGo OyNa diyor. (Sen böyle dememiş olabilirsin)
Kanka bunun çözümü basit.Zula da oyun kendi kendi alta alıyor bunun yüzünden 1 el rekabet kaybettik (ben olmadığım için ) bunun bi çözümü yok mu ?
SANANEKanka bunun çözümü basit.
1. Zulayı sil
2. Steam indir
3. CS:GO indir
4. Hile filan diye ağlayacaksan da (ki hiç hile ile karşılaşmadım neredeyse) valorant indir
5. Renklet ve zevkler tartışılmaz, zula hariç.
6. Zula oynayan HAYATSIZDIR. (pc si dandikse diyeceğim bir şey yok, benim pc aşırı dandik sdece zula oynanıyor fps oyunu olarak eskiden çok nadir de olsa oynuyordum)