Dahası
Biliyorsunuz Türkiye'de MMOFPS açlığı vardı. Battle Teams 2 bu alanda Türkiye pazarına giriş yapıyor. Oyunda Türkçe dublaj mevcut, her şey Türkçe, sunucular Türkiye'de. Ben de bugün indirip denedim nasıl bir oyun diye. Zula'dan 3-5 kat daha iyi. Call of Duty tarzı hızlı oynanışı var. Silahlar falan çok dengeli. En temel keskin nişancı tüfeği bile tekte öldürüyor. Onun dışında tüm silahlar oyun içi parayla alınabiliyor, P2W görmedim şu ana kadar. Oyunda sesli sohbet de mevcut CS'deki gibi. Arkadaş bulma açısından güzel, 3 kişiyle hemen klan açma adımları bile attık.
Oyunun sitesindeki bildiri:
Oyunun nasıl olduğunu falan denedim. Vuruş hissi güzel. Grafikleri ultrada oynarsanız tatmin ediyor. Sistem gereksinimi de düşük oyunun en düşük ayarlarda rahat oynatır.
Sizin için aldığım görseller:
Ana menü:
Silah menüsü: Dürbün, susturucu vs. eklentiler takabiliyoruz.
Bomba modu:
Deathmatch:
Kısaca ben beğendim arkadaşlar. Siz de bir şans verebilirsiniz. Oyunun adını aratınca Google'da resmi site 1. sırada. Şu an da bayağı bir insan denediği için full çekiyor oyun. 3 sn falan sürüyor oyun bulması.
Oyunun sitesindeki bildiri:
Oyunun nasıl olduğunu falan denedim. Vuruş hissi güzel. Grafikleri ultrada oynarsanız tatmin ediyor. Sistem gereksinimi de düşük oyunun en düşük ayarlarda rahat oynatır.
Sizin için aldığım görseller:
Ana menü:
Silah menüsü: Dürbün, susturucu vs. eklentiler takabiliyoruz.
Bomba modu:
Deathmatch:
Kısaca ben beğendim arkadaşlar. Siz de bir şans verebilirsiniz. Oyunun adını aratınca Google'da resmi site 1. sırada. Şu an da bayağı bir insan denediği için full çekiyor oyun. 3 sn falan sürüyor oyun bulması.