Neler Yeni

Yardım Zyxel VMG3625-T50B Erişim problemi

ömerikaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Ömer Özhan Durgun
Sevgili forum iyi akşamlar. 3 ay önce türknet aracılığıyla aldığım modemde bir türlü çözemediğim garip bir sorun yaşıyorum. modem kablo ile pc'ye, wifi ile telefona bağlı. pc tarafında hiçbir sorunum yok. telefonda instagram, twitter, e-nabız, maçkolik gibi sitelerde resimler bir türlü yüklenmiyor veya uygulama açılmıyor. youtube, twitch gibi sitelerde de genel olarak bir sorun yok ama mesela orada da emojiler görünmüyor. farklı telefonla denedim. telefondan dns ayarı değiştirdim. modem arayüzünden dns ayarı değiştirdim. modem arayüzünden resetledim. modemi fiziksel resetledim. hiçbirinde sorun çözülmedi. eski modemimi taktığımda ise sorun çözüldü. böyle bir sorun yaşayan daha önce oldu mu? garantiye gidecek büyük ihtimalle ürün ama göndermeden çözebileceğim bir yol var mı? yardımcı olursanız çok sevinirim.

ömerikaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Ömer Özhan Durgun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
modem zyxel'di. üretici firma ile yapılan görüşmede uzaktan bağlantı kuruldu ve bana söylenen wifi proxy ayarları düzenlendi. sorun giderildi. umarım yaşamazsınız ama olursa böyle bir çözümü var.

Top Bottom