Yeni ilanlar

https://www.techpowerup.com/review/thermaltake-frio/4.html Burda kullanmış olduğum soğutucunun link i mevcut bana intel soketleri lazım elimde...
Süresi
Tip
Alınır
Durumu
Yedek parça
Hit
21
6 Aylık ps5 digital 1 tb
Cihazı 6 ay önce aldım. Fps oyunları için bilgisayar aldığımdan dolayı ps5 e zamanım kalmıyor hiçbir sıkıntısı yok her şeyi mevcut ankara içi...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
52
SENNHEİSER EPOS ADAPT 231 MİCROSOFT TEAMS SERTİFİKALI KABLOSUZ ÇAĞRI MERKEZİ KULAKLIĞI
Kulaklık, 26/07/2023 tarihinde Uzman Teknoloji'den satın alınmıştır. 12/06/2024 tarihinde garanti kapsamında değişim için gönderilmiş ve tarafıma...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
44
Temiz Asus TUF Gaming 120hz ekran gtx 1650
cihaz temiz gurbetçi bir abladan aldım bataryasından klavyesine hiçbir sorunu yok alan temiz temiz kullanır q klavye türkçeye çok benzer alışık...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
52
RX 6600
Süresi
Tip
Alınır
Durumu
Kullanılmış
Hit
32
Ps 5 slim 2 ay önce aldım
alalı daha 2 ay oldu işten oynamaya vakit bulamıyorum temiz hiç bir sıkıntısı yok kutusu garantisi faturası vardır https://shbd.io/s/XtqF1cJk
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
31
RAZER Ornata V3 X AURA Temiz Paket Klavye
[Sahibinden] 1 ay kullanılmış olup hiçbir sıkıntısı yoktur. Temiz kullanılmış olup gerekli ince temizlik ile paketlenmiştir...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
48
ASUS TUF Gaming M3 Gen II AURA
[Sahibinden] 1 ay kullanılmış olup hiçbir sıkıntısı yoktur. Temiz kullanılmış olup gerekli ince temizlik ile paketlenmiştir...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
51
Kingston Beast 16GB (1x16) DDR5 5600MHz CL36 AMD Expo Ram
Arkadaşlar Kingston Beast 16GB (1x16) DDR5 5600MHz CL36 AMD Expo ram ihtiyacım var ve satacak var ise ilgilenebilirim. İstanbul içi veya dışı olur.
Süresi
Tip
Alınır
Durumu
Kullanılmış
Hit
16
Monster Tulpar T7 V22.2
Intel® Tiger Lake Core™ i7-11800H 8C/16T; 24MB L3; 8GT/s; 2.3GHz > 4.6GHz; 45W; 10nm SuperFin nVIDIA® GeForce® RTX3060 Max-Performance 6GB GDDR6...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
47
Acer TravelMate P2 SIFIR!
Şehir Belirtilmemiş Acer TravelMate P2 SIFIR! 13,499.00 TL
SIFIR, KAPALI KUTU, 18.07.2026 TARİHİNE KADAR GARANTİLİ, FATURALIDIR. TRABZON İÇİ ELDEN TESLİM DİĞER ŞEHİRLERE ÜCRETİ ALDIKTAN SONRA...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
32
Boş Klavye Kasası Arıyorum ( Sadece switch ve keycapsim var )
Merhaba arkadaşlar elimde Akko 3084b plustan kalan 90 Adet Akko Jelly Pink Switch ve keycaps var, piyasalarını bilmediğim için satmak yerine boş...
Süresi
Tip
Alınır
Durumu
Sıfır
Hit
64
paraya acil ihitaycım var termeiz ürünler sıfır kullanılmadı
PARAYA ACİL İHİTAYCIM VAR TERMEİZ ÜRÜNLER SIFIR KULLANILMADI SADECE MONTAJ YAPTIM SIFIR FATURASI VAR GARTİSİ VAR PAZARLIK YOK KUTULARI VE...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
146
SIFIR KAPALI KUTU AJAZZ AJ159 PRO
Arkadaşlar ürün sıfır kapalı kutu halinde verebilirim sıfır kapalı kutu jelatinini ilk siz açmış olucaksınız
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
84
Satılık Gigabyte Gtx 1660 ti
Gigabyte Geforce Gtx 1660 ti 3 fanlı model, kart gayet serin çalışmaktadır. Ev kartıdır. Garantisi yok, kutusu mevcut. Kartın kendinde güvenlik...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
54
R5 5600X - 3070 Ti - 32GB Dual RAM Temiz Kutulu Faturalı Sistem
Parçaların hepsi sağlam, klasik toplama oyuncu bilgisayarı. Her parçaya özenle bakıldı. Kasanın kendisinde ve kapaklarında hiçbir parça eksiği...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
55
ASUS DUAL RTX 2060 - OC 6 GB GDDR6 - AUTO-EXTREME
NOT: HDMİ GİRİŞLERİNİN SADECE 1 İ ÇALIŞIYOR, DİĞERİ ÇALIŞMIYOR, UZAKTAN PC BAĞLANIP TESTLERİNİZİ YAPABİLİRSİNİZ Ekran kartı 2,5 YILLIK 2...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
39
Ryzen 5 3600 | RX 580 8GB | 32GB RAM | 512GB SSD Sıvı Soğutmalı Sistem
Bir iki ay önce topladım. İşlemci yükte 70'i ekran kartı 77 dereceyi geçmiyor. Test isterseniz yapabilirim. Oyun performansı için "RX580 8GB oyun...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
49
Oyuncu ve Yayıncı seti RTX 3080
monitör acer 165hz 1ms fullhd klavye xpg summer mekanik red switch mouse razer basilisk v3 mouse pad razer masa kulaklık gamepower fujin rebel...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
85
Apple Watch Se (2.Nesil)
Çok az ve dikkatli kullanildi. Küçük kilcal gizikler mevcut ama gorunmuyor bile. 44mm gece mavisi diye geçiyor, kutusu faturasi mevcut. Pil %100
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
55
Top Bottom