You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser.
Tabii, işte kısa ve net bir versiyon:
Fluke 80K-6 Yüksek Voltaj Probu - 6kV
Fluke marka yüksek voltaj probu satılıktır. 6.000V’a kadar ölçüm...
Arkadaşlar Merhaba,
Sistemi 2024 ocak ayında topladım. Bu senenin sonuna kadar parçaların garantisi devam etmektedir.
Sistemimden çok memnuınum...
POWER BOOST VK-P3301B 500W USB 3.0 MESH FIXED 4x120mm LED FAN ATX SİYAH KASA
Sıfır kapalı kutu
Faturalı
Elimde 4 adet var.
İyi günler belirttiğim laptobu satıyorum kargo da daha elime bile ulaşmadı.
Birkaç sıkıntı yüzünden düşünen olursa 20 ye bırakacağım nette 24 25...
1650 Super Zotac Gaming ekran kartımı Rx 580 Sapphire nitro ile takas yapmak istiyorum.
İlan Açıklaması
ÜRÜNLER GARANTİSİ VE KUTUSU MEVCUDU TERTEMİZ BİR SİSTEM PARAYA İHTİYACIM OLDUGU İÇİN SATIYORUM GÖRMEK İSTEYEN VE SATAIN ALMAK...
Çok güzel fırsat
https://shbd.io/s/gafqPfav
3lü set i3 12100f + h610m-k d4 + 2x8 ram
Fiyat 4500tl
İstanbul içi elden verebilirim hiç bir parçada problem yoktur. Am5 sisteme geçtiğim için...
SİSTEM BİLGİLERİ
İşlemci: İ3-12100F
Anakart: MSI PRO H610M-E 3200MHZ DDR4 SOKET1700 MATX
Ekran Kartı: İNTEL ARC A750 8GB GDDR6 256BİT
Ram: GOODRAM...
Rtx 2060 temiz, mining geçmişini olmayan sıcaklık değerleri düzgün olan 2. el ekran kartı arıyorum
rtx4080 bir laptop arıyorum
işlemcisi fark etmez markasıda fark etmez
sadece 4 kriterim var
ekran boyutu 17 inç üstü olması gerek
ekran kartı...
Kutusu faturası var.Garantisi bitti.İçi açılmamış kart.
Yer BURSA
Neredeyse 0, kutulu faturalı. 20 ay garanti devam. Yaş artık ilerlediğinden bir hevesle aldım ama hiç kullanmıyorum. PS5 e geçicem :)
Monitörle...
Sadece Mersin içi elden teslim yapabilirim. Sistemimi yükselttiğim için bu boşa çıktı, o yüzden satıyorum. Kasa ve parçaların kondisyonu çok iyi...
Elimde halihazırda kullanmış olduğum siyah Rampage Shake kasa var. Beyaz sisteme geçiş yapıyorum. Beyaz kasam olmadığı için takas düşünen olursa...
Merhaba, başlıkta belirttiğim mouse sıfır, jelatinli ve kapalı kutu olarak satılıktır.
Razer Viper V3 Pro'nun en iyi alternatiflerinden biridir...
RYZEN 7 3700X TRAY İŞLEMCİ ASROCK A520 M-HVS DDR4 ANAKART SIFIR KİNGSTON FURY 1X8 16 GB 3200 MHZ RAM SIFIR MLD 500GB M. 2 SSD SIFIR MSİ GAMİNG X...
RYZEN 5 5600 TRAY İŞLEMCİ SIFIR ASROCK A520 M-HVS DDR4 ANAKART SIFIR VİPER 2X8 16 GB 3200 MHZ RAM SIFIR PATRIOT 512GB M. 2 SSD SIFIR XFX QICK...
6 Core 6 Thread 32MB önbelleğe sahip.Hiçbir sorunu sıkıntısı yoktur.Aktif sistemde kullanılıyor.hepsiburada üzerinden kutulu şekilde 0 aldım fakat...
Hyperx Cloud 3 kablosuz wireless 3000 TL'ye kdr alırım max 3200tl