Merhaba arkadaşlar, daha önceden Hepsiburada ve Trendyol uygulamalarından sanki telefonlarda 3 taksit imkanı var gibiydi. Emin olmamakla beraber sizlere...
Gamepower bir kulaklık almıştım daha sonra kendi kendine mikrofon cortladı, araştırdım servise gönderdim. Padler de soyulmuştu bu arada. Servis dediki...
Max bu fiyat bandında ne alabilirim çok büyük olmadıgını biliyorum 15.3 16 falan bana bi nebze kucuk geliyor bu ideal benim için yurt falan değil evde olucam
2k için bile çok çok yeterki rtx 5070 performansında. Ben amd ekran kartından çektiğim için amd kullanmam çok da önermem. Ama ölü asla alınmaz diye bişe...
Aradım sonra numara verdiler whatsapp üzerinden video atın dediler attım konuştuk sonra ki gün bölgemdeki servis aradı ve üretici ile görüştük parça tedarik...
Merhabalar 55 inç televizyon arayışındayım aslında bugün satışa çıkan IFFALCON'un bu modelini sipariş ettim fakat VA paneli olması biraz kafamı karıştırdı...
asus vivobook s14 oled kullanıyorum. yük altında 10-12 günlük kullanımda 15-18 saat arası pil ömrü sunuyo. ryzen ai 7 350 işlemci baya güçlü.
asus vivobook...
hocam bunlar guvenilir siteler + resmi satıcılar...
tek sıkıntı, zannedersem paypal odeme alıyorlar..
yıllar once paypal TR DE YASAKLANMADAN ONCE cok kişi...
Hocam şöyle düşün masaüstü rtx 5060 lar 145-155w civarı tdp ye sahip. Laptoplarda her zaman daha düşük olur ama ideali 105-125w arasıdır. 55w 5060 demek...
https://www.albertosego.com/aventus-super-calisma-acik-parfum
Aklımda bu var arkadaşlar fakat çok kararsiz kaldım kimisi çok iyi en güzel eski batch aventus...