Windows 11 için custom os arıyorum

Gloxinium

80+
Reaksiyon skoru
5
Selam. Baştan söylemek istiyorum "Custom OS kullanma" demeyiniz. Windows 11'e temiz kurulum atıp tüm gereksiz uygulama, hizmet ve geri kalan öğelerden arındırmak istiyorum. Bunları tek tek elimle yapmak istemiyorum, bu duruma en uygun custom os hangisidir?

1752928378590.webp

Öneririm.

Eğer kredi kartı kullanma gibi durumların yoksa Custom OS kullanabilirsin de günün sonunda illa ki özel bilgilerin risk altında olacak en basitinden parolaların. Piyasadaki adı duyulmuş OS'lerin haricinde sevdiğim bir yayıncının kendi yaptığı OS var istersen ona bir bak.

Alıntıyı görüntüle
Öneririm.

Eğer kredi kartı kullanma gibi durumların yoksa Custom OS kullanabilirsin de günün sonunda illa ki özel bilgilerin risk altında olacak en basitinden parolaların. Piyasadaki adı duyulmuş OS'lerin haricinde sevdiğim bir yayıncının kendi yaptığı OS var istersen ona bir bak.

Bazen oyun almak için kullandığım oluyor kredi kartı. Bu, Windows 11 LTSC sürümü tam olarak nedir? Normal Windows 11'den ne gibi farkı var?

Bazen oyun almak için kullandığım oluyor kredi kartı. Bu, Windows 11 LTSC sürümü tam olarak nedir? Normal Windows 11'den ne gibi farkı var?
Windows 11in iş yerleri vb. İçin olan sürümü içinde gereksiz uygulamalar yok

Reklamsız, bloatware yok.
Gereksiz servisler yok, daha hafif.
Özellikle eski makinelerde veya belirli iş istasyonlarında daha az kaynak tüketir.
Güncellemeler yüzünden bozulan özellik riski yok.

Özetle stock Windows 11'e göre daha seri çalışıyor çünkü çoğu gereksiz şeylerden arındırılmış hali. FPS'e gözle görülür katkı sağlamaz aslında ama stabildir.

Reklamsız, bloatware yok.
Gereksiz servisler yok, daha hafif.
Özellikle eski makinelerde veya belirli iş istasyonlarında daha az kaynak tüketir.
Güncellemeler yüzünden bozulan özellik riski yok.

Özetle stock Windows 11'e göre daha seri çalışıyor çünkü çoğu gereksiz şeylerden arındırılmış hali. FPS'e gözle görülür katkı sağlamaz aslında ama stabildir.
Sistemim RX 7600 GPU, Ryzen 5 7500F CPU, Prime A620M-K Anakart, DDR5 2x8 5600MHz RAM ve 512 SSD'den oluşuyor
Bu özellikte bir bilgisayar için en iyi seçenek ne olur? LTSC versiyon mu yoksa CustomOS'mi?

Sistemim RX 7600 GPU, Ryzen 5 7500F CPU, Prime A620M-K Anakart, DDR5 2x8 5600MHz RAM ve 512 SSD'den oluşuyor
Bu özellikte bir bilgisayar için en iyi seçenek ne olur? LTSC versiyon mu yoksa CustomOS'mi?
Hocam bu pc normal 11i de çalıştırır rahatlıkla yani çok bir fps farkınız falan olmaz ltsc kurun geçin bilgileriniz güvende kalır

LTSC

Buradan da HWID olarak lisanslıyosun. Güvenilirdir merak etme.

bu sisteme ltsc yakışır custom gerek yok istiyorsan w10 ltsc de yükleyebilirsin oda w11den daha hafif

Geri