Malatya Turgut özal ve Osmaniye korkut ata üniversiteleri nasıl?

ilbeyy6

80+
Reaksiyon skoru
45
Malatya Turgut özal ve Osmaniye korkut ata üniversiteleri nasıl? arkadaşlar çevrenizde veya siz okuyorsanız o bölgede yaşıyorsanız bilgi verebilir misiniz birde depremden sonra kahramanmaraşı da merak ediyorum sütçü imamda ulaşım ve yurt sorunları var mı? hatta bu üç üniversite için varsa genel bilgi alabilir miyim

@Çatlı Reis başkan sen bana anlattın bu arkadaşa da anlatabilir misin detaylı olarak acaba
Hocam ben size İnönü Üniversitesi hakkında bahsettim. İnönü üniversitesi Ortalama bir Üniversite ama Turgut Özal Üniversitesi ondan daha kötü. Malatya'nın okunabilirliğinden hiç bahsetmiyorum bile. Enkaz, fırsatçı esnaf, iğrenç bir çarşı görmek istemiyorsanız Malatya'ya gelmeyin. Tavsiyem budur.

Hocam ben size İnönü Üniversitesi hakkında bahsettim. İnönü üniversitesi Ortalama bir Üniversite ama Turgut Özal Üniversitesi ondan daha kötü. Malatya'nın okunabilirliğinden hiç bahsetmiyorum bile. Enkaz, fırsatçı esnaf, iğrenç bir çarşı görmek istemiyorsanız Malatya'ya gelmeyin. Tavsiyem budur.
ciddi misin hocam ya ne yapmak lazım bende bilmiyorum

ciddi misin hocam ya ne yapmak lazım bende bilmiyorum
Malatya deprem şehri hocam. Bu 2023 depreminden de en çok etkilenen 3.il oldu. Dediklerimin eksiği var fazlası yoktur. Buraya gelmenizi tavsiye etmem.

Malatya deprem şehri hocam. Bu 2023 depreminden de en çok etkilenen 3.il oldu. Dediklerimin eksiği var fazlası yoktur. Buraya gelmenizi tavsiye etmem.
bende hataylıyım sırf o yüzden hatayı tercihlere eklemedim o yüzden nasıl olduğunu tahmin edebiliyorum maraş falan o kadar kötü değildir inşallah hayırlısı artık. teşekkür ederim

bende hataylıyım sırf o yüzden hatayı tercihlere eklemedim o yüzden nasıl olduğunu tahmin edebiliyorum maraş falan o kadar kötü değildir inşallah hayırlısı artık. teşekkür ederim
Hocam en çok etkilenen iller bunlar zaten. Başta Hatay sonra Maraş sonra da Malatya.

Geri