Yaz aylarındayız diye pek umursamadım ilk başlarda ama artık fazla dikkatimi çekmeye başladı. Ryzen 5 7500F işlemcim BitFenix 240mm sıvı soğutma ile...
Bugün Büyük Taarruz Zaferi'nin 104. Yıldönümündeyiz.
Başta Gazi Paşamız olmak üzere tüm paşalarımızın ve askerlerimizin ruhu şad olsun.
Ağustos ayı Türk'ün...
Bende misal reqiuemi zar zor biriktirerek kendim ön sipariş vermiştim şimdi param olsa kesinlikle alırdım bu oyunu ama dediğim gibi olnayınca da mecbur...
En son düzgündü diye hatırlıyorum SH2. Sonradan çıkan SHF'de de bir problem yoktu. İşi çözdülerse ve yapan aynı kişilerse iyi bir optimizasyonu olur diye...
Steam kütüphanemi büyütmek isteyen biri olduğum için fırsat buldukça ve imkanım oldukça sevdiğim oyunları satın alma taraftarıyım ben. Kısa oyunları korsan...
Son oynadığım korku oyunu Requiem'di Şubatta oynadım onuda. Uzun süredir bu türe açım. The Sinking City 2 ve Townfall radarımda şu sıralar. Silent Hill...
Benim bundan bir önceki kartım 5060'dı. 1080p için fazlasıyla yeterli geliyordu bana. Hatta bir süre teknolojiler ile birlikte 2K'da kullandım. 4K monitöre...
DLSS 5 lazım değil hocam 4 yeterli şimdilik. Hem bize performans lazım görüntü kalitesi zaten yeterli. 5070 ile de 4K Orta ayarlarda 60 üstü fps alayım...