7500f Sıcaklığı Nasıl Olmalı?

Çatlı Reis

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,555
Yaz aylarındayız diye pek umursamadım ilk başlarda ama artık fazla dikkatimi çekmeye başladı. Ryzen 5 7500F işlemcim BitFenix 240mm sıvı soğutma ile kullanıyorum.
Boşta değerler aşağıdaki gibi. Hangisi normal derece anlayamadım.

IMG_1410.webp

IMG_1409.webp

Oyun açıkken ise Sekiro'da 85-90 derecelerde GoW Ragnarok da yine 85-86 derecelerde geziyor.

Termal macundandır belki diye bugün macunu da yeniledim ama sıcaklıklar da bir değişim olmadı.

Yaz aylarındayız diye pek umursamadım ilk başlarda ama artık fazla dikkatimi çekmeye başladı. Ryzen 5 7500F işlemcim BitFenix 240mm sıvı soğutma ile kullanıyorum.
Boşta değerler aşağıdaki gibi. Hangisi normal derece anlayamadım.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Oyun açıkken ise Sekiro'da 85-90 derecelerde GoW Ragnarok da yine 85-86 derecelerde geziyor.

Termal macundandır belki diye bugün macunu da yeniledim ama sıcaklıklar da bir değişim olmadı.
Occt testi yaparmısın bi 15 dk

Çift kule soğutucu var 72 derece maks.

nasıl yapıyorum hocam nereden?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kanka biliyorum anormal sıcaklıklar olduğunu çözümünü arıyorum.
Sıvı soğutucunun pompa ve fanlar ne durumda, kaç rpm ?

nasıl yapıyorum hocam nereden?

Kanka biliyorum anormal sıcaklıklar olduğunu çözümünü arıyorum.
Knm yaz internete occt indir yap indri sonra aç benchmarking yap starta bas 15 sn sonra sol üste sayaç biticek oraya biyete basıp başlst testi 10dj yap at foto

Knm yaz internete occt indir yap indri sonra aç benchmarking yap starta bas 15 sn sonra sol üste sayaç biticek oraya biyete basıp başlst testi 10dj yap at foto
başlattım 10 dakkaya dönüş yapacağım.

Knm yaz internete occt indir yap indri sonra aç benchmarking yap starta bas 15 sn sonra sol üste sayaç biticek oraya biyete basıp baş
Böyle bir sayfa var şu an benchmark başlattım kendi kendine bitirdi 1 dakika içinde.

Ekler

• IMG_1415.webp
    IMG_1415.webp
    122.3 KB · Hit: 18
başlattım 10 dakkaya dönüş yapacağım.

Böyle bir sayfa var şu an benchmark başlattım kendi kendine bitirdi 1 dakika içinde.
Bu test işte 10dk ysp bakayım bide izle max kaça çıkıyor

%100 kullanıldığında kaç oluyo o daha önrmli

iyi güzel oyunda nerden bilio 85 90 derece olduğunu
Afterburner kullanıyorum kanka onda 90'ı buluyor işte yardımcı olacak mısın?

Geri