Arkadaşlar merhaba yabancı bir tiktok kanalından karşıma cpu undervolt ile alakalı bir video çıktı ve performansı hem artıyor hemde ısısı düşüyordu, nedir...
5070im var kasam çok küçük şuanki psu ne yazıkki modüler değil ve kablolar çok sıkışık gaming gecesinde cougar psu indirime girecekmiş 300w kablo ile...
245kf 5070liler bi tık daha ucuz ama müthiş bilgim yok fakat 250kf plus bir tık daha önde diye öğrendim daha okey geldi tek başlarına fiyatlandırmada...
https://www.incehesap.com/majesty-bronz-oem-paket-fiyati-43300/ Bu sistem alınır mı ? bugün gaming gecesiyle indirime girecekmiş. Normalde 250kf plus 5070...
Merhaba PC almak istiyorum 60 k gibi bir fiyat tutuyor İtopya'da Axess ve parafa peşin taksit var fakat bana iki bankada limiti geçtim kart çıkarmadı...
Şöyle bir şey oluşturdum hocam rami 1-2 aya yükseltirim, ben fps oyunları oynasamda ablam çok fazla hikayeli oyun oynuyor. Sistemde sırıtan bir parça var mı...
farkındayım hocam o bi tık dümenden bi yazıydı ya, ben birde 4k ya alıştım 8 falan hiiç sarmadı
1778965229
hocam 5060ti ile 5070 farkına ne diyorsun...
Arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim, 6 yıldır aynı laptop kullanımına devam ediyorum artık oyunlarımın kasmasından bıktım, özellikle FPS oyunları artık...