L

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• L
      losy, İşlemci kategorisinde Undervolt Yapılmalı mı ? Nedir ? başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar merhaba yabancı bir tiktok kanalından karşıma cpu undervolt ile alakalı bir video çıktı ve performansı hem artıyor hemde ısısı düşüyordu, nedir...
    • L
      losy, 300w Kablosu ve Dönüştürücü Kablo Fark ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      vazgeçtim hocam beklediğimden çooook az indirim oldu 200tl indirim için o kadar uğraşamam daha detaylı araştırmam gerekiyormuş dikkat edeceğim sağolun
    • L
      losy, Kasa-PSU kategorisinde 300w Kablosu ve Dönüştürücü Kablo Fark ? başlıklı bir konu açtı.
      5070im var kasam çok küçük şuanki psu ne yazıkki modüler değil ve kablolar çok sıkışık gaming gecesinde cougar psu indirime girecekmiş 300w kablo ile...
    • L
      losy, Anakart kategorisinde Msi B850m Gaming Plus Bios Ayarları ? başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba arkadaşlar, yeni sistem topladım. 7800x3D, 5070, 16 GB 6000MHz RAM ve MSI B850M Gaming Plus Wi-Fi modeline sahibim; sadece BIOS update atıp...
    • L
      losy, Incehesap Oem Alınır mı ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      245kf 5070liler bi tık daha ucuz ama müthiş bilgim yok fakat 250kf plus bir tık daha önde diye öğrendim daha okey geldi tek başlarına fiyatlandırmada...
    • L
      losy, Markalı Hazır Sistemler kategorisinde Incehesap Oem Alınır mı ? başlıklı bir konu açtı.
      https://www.incehesap.com/majesty-bronz-oem-paket-fiyati-43300/ Bu sistem alınır mı ? bugün gaming gecesiyle indirime girecekmiş. Normalde 250kf plus 5070...
    • L
      losy, Kuveyttürk Borç Taksitlendirme başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      benide o korkutuyor eğer o taksitlendirme olmazsa bittikkkk. 6-9 ay taksit olunca 60bin maksimum çıkabilirim
    • L
      losy, Kuveyttürk Borç Taksitlendirme başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      pek içime sinen bi sistem bulamadım hocam, önerebileceğiniz var mı acaba ? tek isteğim nvidia ekran kartı
    • L
      losy, Yurt İçi Alışverişi kategorisinde Kuveyttürk Borç Taksitlendirme başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba PC almak istiyorum 60 k gibi bir fiyat tutuyor İtopya'da Axess ve parafa peşin taksit var fakat bana iki bankada limiti geçtim kart çıkarmadı...
    • L
      losy, Fps Oyunları İçin Kasa Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Şöyle bir şey oluşturdum hocam rami 1-2 aya yükseltirim, ben fps oyunları oynasamda ablam çok fazla hikayeli oyun oynuyor. Sistemde sırıtan bir parça var mı...
      • 1778966424855.webp
    • L
      losy, Fps Oyunları İçin Kasa Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      farkındayım hocam o bi tık dümenden bi yazıydı ya, ben birde 4k ya alıştım 8 falan hiiç sarmadı 1778965229 hocam 5060ti ile 5070 farkına ne diyorsun...
    • L
      losy, Markalı Hazır Sistemler kategorisinde Fps Oyunları İçin Kasa Önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim, 6 yıldır aynı laptop kullanımına devam ediyorum artık oyunlarımın kasmasından bıktım, özellikle FPS oyunları artık...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,550
Üyeler
197,712
Son üye
PCavcısy
Geri