Arama sonuçları: *

• Users: losy
  • Order by date
  1. L

Undervolt Yapılmalı mı ? Nedir ?

Arkadaşlar merhaba yabancı bir tiktok kanalından karşıma cpu undervolt ile alakalı bir video çıktı ve performansı hem artıyor hemde ısısı düşüyordu, nedir bu undervolt ? FPS oyunları oynuyorum yapmam gerekir mi ? Isı değerlerim 15dakikalık stress testinde 75in üstüne çıkmıyor ve kasamın baya...
  2. L

300w Kablosu ve Dönüştürücü Kablo Fark ?

vazgeçtim hocam beklediğimden çooook az indirim oldu 200tl indirim için o kadar uğraşamam daha detaylı araştırmam gerekiyormuş dikkat edeceğim sağolun
  3. L

300w Kablosu ve Dönüştürücü Kablo Fark ?

5070im var kasam çok küçük şuanki psu ne yazıkki modüler değil ve kablolar çok sıkışık gaming gecesinde cougar psu indirime girecekmiş 300w kablo ile dönüştürücü arasında bir performans farkı yaşanır mı ? dönüştürücü dediğimde kartın yanında yolladıkları kablo
  4. L

Msi B850m Gaming Plus Bios Ayarları ?

Merhaba arkadaşlar, yeni sistem topladım. 7800x3D, 5070, 16 GB 6000MHz RAM ve MSI B850M Gaming Plus Wi-Fi modeline sahibim; sadece BIOS update atıp Windows'u kurdum. FPS oyunları oynuyorum, ablam ise hikayeli oyunlar oynar. Genelde performans için ya da başka herhangi bir şey için BIOS'ta yapmam...
  5. L

Incehesap Oem Alınır mı ?

245kf 5070liler bi tık daha ucuz ama müthiş bilgim yok fakat 250kf plus bir tık daha önde diye öğrendim daha okey geldi tek başlarına fiyatlandırmada aralarında 4k oynuyor
  6. L

Incehesap Oem Alınır mı ?

https://www.incehesap.com/majesty-bronz-oem-paket-fiyati-43300/ Bu sistem alınır mı ? bugün gaming gecesiyle indirime girecekmiş. Normalde 250kf plus 5070 combosu yapacaktım hangisi daha iyidir
  7. L

Kuveyttürk Borç Taksitlendirme

benide o korkutuyor eğer o taksitlendirme olmazsa bittikkkk. 6-9 ay taksit olunca 60bin maksimum çıkabilirim
  8. L

pek içime sinen bi sistem bulamadım hocam, önerebileceğiniz var mı acaba ? tek isteğim nvidia ekran kartı
  9. L

Merhaba PC almak istiyorum 60 k gibi bir fiyat tutuyor İtopya'da Axess ve parafa peşin taksit var fakat bana iki bankada limiti geçtim kart çıkarmadı direkt. Haftada iki gün çalışıyorum ödemelerimi kaçırmıyorum. PC'yi satın almadan kart ayarlarından taksitlendirmede 6-7 ayı işte seçsem İtopya'da...
  10. L

Fps Oyunları İçin Kasa Önerisi

Şöyle bir şey oluşturdum hocam rami 1-2 aya yükseltirim, ben fps oyunları oynasamda ablam çok fazla hikayeli oyun oynuyor. Sistemde sırıtan bir parça var mı ? tabikide hemen şuan almayacağım 2-3 günü bulur gibi umarım stoklar erimez.
  11. L

farkındayım hocam o bi tık dümenden bi yazıydı ya, ben birde 4k ya alıştım 8 falan hiiç sarmadı 1778965229 hocam 5060ti ile 5070 farkına ne diyorsun birbirlerine yakınlar mı yoksa bi süre daha bekleyip 5070 çekmek daha mı mantıklı
  12. L

Arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim, 6 yıldır aynı laptop kullanımına devam ediyorum artık oyunlarımın kasmasından bıktım, özellikle FPS oyunları artık bilgisayarım kaldırmıyor 8K Hz mouse klavye tam performansınıda alamıyorum daha da kasmasını istemediğimden dolayı artık kasa almayı kafaya...
Geri