Ne için kullanacaksın?Arkadaşlar merhaba 1tb M2 ssd alacağım amazon prime day varken gen5 olarak en mantıklısı hangisidir 10-11k bütçem var önerilerinize açığım
Belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın, ablamla ortak kullanıyoruz kendisi ara sırada olsa video editliyor, ağırlıklı olarakta oyun oynuyorum anlık olarak laptobumdan kalma sata ssdimi kullanıyorum hafızasıda dolduNe için kullanacaksın?
Gen5 ile Gen4 arasında çok bi fark yok diye biliyorum. Gen 5 almak yerine gen 4 2 tb alabiliyorsunuz. Prime Day konusundan alınabilecek olan ssdlere bakabilirsiniz.
Şahsen bu kullanım durumunda senin veya ablanın gen 4 ssd yi bile maksimum kapasitesinde kullanabileceğinizi zannetmiyorum. Senin video editleme gibi durumlarda muhtemelen gen 5 almak yerine dram olan bi gen 4 alman daha iyi olacaktır hem daha uyguna gelir. Bütçene 2 tb dramli gen4 ssd bulursan daha da iyi olur.Arkadaşlar merhaba 1tb M2 ssd alacağım amazon prime day varken gen5 olarak en mantıklısı hangisidir 10-11k bütçem var önerilerinize açığım
dramli olup olmadığı açıklamalarında yazar mı ?Şahsen bu kullanım durumunda senin veya ablanın gen 4 ssd yi bile maksimum kapasitesinde kullanabileceğinizi zannetmiyorum. Senin video editleme gibi durumlarda muhtemelen gen 5 almak yerine dram olan bi gen 4 alman daha iyi olacaktır hem daha uyguna gelir. Bütçene 2 tb dramli gen4 ssd bulursan daha da iyi olur.
Genelde hayır. Ssd nin marka modelini internete yazıp ekstra olarak araştırman lazım.dramli olup olmadığı açıklamalarında yazar mı ?