Vodafone'a Özel - 100 Migros Money Hediye

Online'da geçerli mi? 2 tane vodafone var ebde. Ayrı ayrı alsam aynı migros hesabıma alabilir miyim?

Arkadaslar kodu kullanmak icin Migros Hemen'den 120-130 TL'lik bir urun ekliyorsunuz. Ondan sonra altta Money kismindaki kampanya kodu gir'e dokunup kodu giriyosunuz.

• Beğen
Reaksiyonlar: L1pl
5818e sms attım cevap falan yok

Hocam dediğiniz gibi yaptım.MH'yi aradım.Kod 10 haneli olacak dedi.Bendeki kod 16 hane.Yani öylece kaldı.
Vodafone size 10 haneli kod vermesi gerekiyor hocam . 16 haneli kodu Money uygulamasında dijital kod olarak tanımlıyorsunuz . O 16 haneli kodu nerden aldınız bilmiyorum ama dediğim şekilde oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5818e sms attım cevap falan yok
YANIMDA KOD şeklinde SMS attın dimi hocam

Vodafone Happy menüsünde " Alışveriş " menüsünü seçin . Aşağıda Migros kampanyasını göreceksiniz ..
Oradan aldığınız kodu SMS ile " 5818 " e
YANIMDA (aldığınız kod) yazıp gönderin. SMS ile bildirim geliyor kampanyaya katılımınız sağlanmıştır diye . Biraz bekledikten sonra bakiye yüklenir .
Daha önce konusu açılmamıştı herhalde, yanılıyorsam yöneticiler tarafından konum silinebilir.
*Kodu yazarken parantez kullanmayın , ayırmak için temsili koydum ben
Hocam bunun için monet Kart mi gerekiyor

bende yeni gördüm yanımda uyg. 10 haneli kodu verdi migrosda sepette dijital alısveriş kodu vs. bölümlere yazmaya calıstım olmadı en son sms attım 5818'e kampanya katılımınız alındı dedi bekliyormuyuz şimdi ? yüklendiğini nasıl görebilirimki

Bu puanlar net alışverişinde geçiyor mu acaba yoksa sade migroslarda mı
Yukarlarda bı arkadaş yazmıştı online için nasıl yapıldığını. Markette kasiyere söylemen yeterli oluyor hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende yeni gördüm yanımda uyg. 10 haneli kodu verdi migrosda sepette dijital alısveriş kodu vs. bölümlere yazmaya calıstım olmadı en son sms attım 5818'e kampanya katılımınız alındı dedi bekliyormuyuz şimdi ? yüklendiğini nasıl görebilirimki
O zaman tamam yüklenecektir en geç 1-2 saat içinde . Uygulamada hesabım menüsüne gir en üstte Money puanın zaten görünüyor . Orada kampanyadan gelen 100 TL olarak gözükmesi gerekiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,686
Üyeler
184,204
Son üye
Sdem
Geri