Aynı durum bende de var. Hatalı yazdı kodum 16 haneli.Hocam dediğiniz gibi yaptım.MH'yi aradım.Kod 10 haneli olacak dedi.Bendeki kod 16 hane.Yani öylece kaldı.
Vodafone size 10 haneli kod vermesi gerekiyor hocam . 16 haneli kodu Money uygulamasında dijital kod olarak tanımlıyorsunuz . O 16 haneli kodu nerden aldınız bilmiyorum ama dediğim şekilde oluyorHocam dediğiniz gibi yaptım.MH'yi aradım.Kod 10 haneli olacak dedi.Bendeki kod 16 hane.Yani öylece kaldı.
YANIMDA KOD şeklinde SMS attın dimi hocam5818e sms attım cevap falan yok
Aynı hesaba aktarılmıyordu sanırımOnline'da geçerli mi? 2 tane vodafone var ebde. Ayrı ayrı alsam aynı migros hesabıma alabilir miyim?
Hocam bunun için monet Kart mi gerekiyorVodafone Happy menüsünde " Alışveriş " menüsünü seçin . Aşağıda Migros kampanyasını göreceksiniz ..
Oradan aldığınız kodu SMS ile " 5818 " e
YANIMDA (aldığınız kod) yazıp gönderin. SMS ile bildirim geliyor kampanyaya katılımınız sağlanmıştır diye . Biraz bekledikten sonra bakiye yüklenir .
Daha önce konusu açılmamıştı herhalde, yanılıyorsam yöneticiler tarafından konum silinebilir.
*Kodu yazarken parantez kullanmayın , ayırmak için temsili koydum ben
Migros uygulamasından Money hesabı oluşturman gerekiyorHocam bunun için monet Kart mi gerekiyor
Yaptım hocam çok teşekkürler içecek aldımMigros uygulamasından Money hesabı oluşturman gerekiyor
Rica ederim , afiyet olsun..Yaptım hocam çok teşekkürler içecek aldım
Bu puanlar net alışverişinde geçiyor mu acaba yoksa sade migroslarda mıRica ederim , afiyet olsun..
Yukarlarda bı arkadaş yazmıştı online için nasıl yapıldığını. Markette kasiyere söylemen yeterli oluyor hocamBu puanlar net alışverişinde geçiyor mu acaba yoksa sade migroslarda mı
O zaman tamam yüklenecektir en geç 1-2 saat içinde . Uygulamada hesabım menüsüne gir en üstte Money puanın zaten görünüyor . Orada kampanyadan gelen 100 TL olarak gözükmesi gerekiyorbende yeni gördüm yanımda uyg. 10 haneli kodu verdi migrosda sepette dijital alısveriş kodu vs. bölümlere yazmaya calıstım olmadı en son sms attım 5818'e kampanya katılımınız alındı dedi bekliyormuyuz şimdi ? yüklendiğini nasıl görebilirimki