Darboğaz Yapar Mı?????

ıtz rwii

80+
Reaksiyon skoru
1
Yeni kasa toplamak istiyorum. RTX 5070 alacağım. 5070 ekran kartının yanına ryzen 7 9800 x3d almayı planlıyorum. Bu ekran kartı ile bu işlemci darboğaz yapar mı? Yaparsa başka hangi işlemciyi alabilirim?

Yapmaz. Alacağın ürünleri piyasa altına almaya çalışki mantıklı olsun.

Son düzenleme:
Yeni kasa toplamak istiyorum. RTX 5070 alacağım. 5070 ekran kartının yanına ryzen 7 9800 x3d almayı planlıyorum. Bu ekran kartı ile bu işlemci darboğaz yapar mı? Yaparsa başka hangi işlemciyi alabilirim?
darboğaz kelimesine çok takılma illaki parçalarından birisi diğerinden daha güçlü olucak v bir miktar kısıtlama olucak.
senin durumunda işlemcin ekran kartından güçlü, işlemcin kendini kısabilir ama sorun edilcek bişi değil zaten yüksek fps değerleri alıcaksın işleyip işeleyememsi dert değil devam et :)

tamamdır, benim sistem parçaları 5070, ryzen 7 9800 x3d,1 tb ssd, 32 gb ram, 360 mm sıvı soğutucu. bunlara yeterince destek veren bir güç kaynağı lazım. güç kaynakları hakkında hiçbirşey bilmiyorum. bana bunlara uygun güç kaynağı marka- model olarak veya kaç w güç lazım, hangi sertifika lazım söyler misin?

tamamdır, benim sistem parçaları 5070, ryzen 7 9800 x3d,1 tb ssd, 32 gb ram, 360 mm sıvı soğutucu. bunlara yeterince destek veren bir güç kaynağı lazım. güç kaynakları hakkında hiçbirşey bilmiyorum. bana bunlara uygun güç kaynağı marka- model olarak veya kaç w güç lazım, hangi sertifika lazım söyler misin?
EVGA SuperNOVA 650 GA işini görür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

650W+ 80 Plus Gold PSU modellerine bakabilirsin.

Geri