darboğaz kelimesine çok takılma illaki parçalarından birisi diğerinden daha güçlü olucak v bir miktar kısıtlama olucak.Yeni kasa toplamak istiyorum. RTX 5070 alacağım. 5070 ekran kartının yanına ryzen 7 9800 x3d almayı planlıyorum. Bu ekran kartı ile bu işlemci darboğaz yapar mı? Yaparsa başka hangi işlemciyi alabilirim?
peki hangi işlemciyi kullanayım?panama kanalı yapar hocam
dediğin parçalar birbirine tamamen uyumlu hiç bir sorun olmaz.peki hangi işlemciyi kullanayım?
teşekkürler, eğer müsaitsen bir soru daha sorabilir miyim?dediğin parçalar birbirine tamamen uyumlu hiç bir sorun olmaz.
tabi kiteşekkürler, eğer müsaitsen bir soru daha sorabilir miyim?
tamamdır, benim sistem parçaları 5070, ryzen 7 9800 x3d,1 tb ssd, 32 gb ram, 360 mm sıvı soğutucu. bunlara yeterince destek veren bir güç kaynağı lazım. güç kaynakları hakkında hiçbirşey bilmiyorum. bana bunlara uygun güç kaynağı marka- model olarak veya kaç w güç lazım, hangi sertifika lazım söyler misin?tabi ki
EVGA SuperNOVA 650 GA işini görürtamamdır, benim sistem parçaları 5070, ryzen 7 9800 x3d,1 tb ssd, 32 gb ram, 360 mm sıvı soğutucu. bunlara yeterince destek veren bir güç kaynağı lazım. güç kaynakları hakkında hiçbirşey bilmiyorum. bana bunlara uygun güç kaynağı marka- model olarak veya kaç w güç lazım, hangi sertifika lazım söyler misin?
teşekkürler kralEVGA SuperNOVA 650 GA işini görür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
650W+ 80 Plus Gold PSU modellerine bakabilirsin.