Macbook Pro için Bluetooth Mouse Önerisi

LORN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
684
Magic Mouse kullandım ve elim alışmadı, iade edeceğim.

Logitech XM serisini önermeyin. Kaba ve ağır. Aynı zamanda BT’da bağlantı kopmaları çok oluyormuş.

Bütçe 3000’e kadar gidebilir.

Hiç alternatif yok mu arkadaşlar? Sarjlı falan. Ajazz, Mchose vb. alacağım bu gidişle.

Hafif, sarjlı, kompakt, claw tutuş öncelikli, bluetooth kopması yaşamayacağım bir mouse.
bütcenizi bosuna 3kya cıkarmayın sonuc olarak normal kullanım icin almayı dusunuyorsunuz. https://wraithesports.com/products/atk-dragonfly-a9-wireless-mouse?variant=49240008556737 bu model 800mah olmasıyla bataryası yüksek bir mouse uzun süre sarja takmazsınız, tutus olarak her tutusa uygun model, bluetooth kopmasıda yasamazsınız bu modelde hocam. Conlife kodunuda girerseniz kargonuz bedava olur bilginiz olsun.

• Beğen
Reaksiyonlar: LORN
bütcenizi bosuna 3kya cıkarmayın sonuc olarak normal kullanım icin almayı dusunuyorsunuz. https://wraithesports.com/products/atk-dragonfly-a9-wireless-mouse?variant=49240008556737 bu model 800mah olmasıyla bataryası yüksek bir mouse uzun süre sarja takmazsınız, tutus olarak her tutusa uygun model, bluetooth kopmasıda yasamazsınız bu modelde hocam. Conlife kodunuda girerseniz kargonuz bedava olur bilginiz olsun.
Royal Kludge M3 nasıl olur?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Veya VXE R1

Royal Kludge M3 nasıl olur?
hocam güzel mousea benziyor fakat daha önce kullanan arkadaşım ve bende kullanmadığım için kullanıcı olarak bir şey söylemem zor, attığım modeli deneyimlediğim için güzel bir şekilde önerdim hocam

• Beğen
Hiç alternatif yok mu arkadaşlar? Sarjlı falan. Ajazz, Mchose vb. alacağım bu gidişle.
Hocam Ajazz vs. alabilirsin ama tavsiyem bluetooth da alacağın mouse un kaç Hz de çalıştığını iyi öğrenmen.
Ajazz AJ159 Apex var bende. Laptop da bluetooth da kullanıyorum. İşimi fazlasıyla görüyor ama Hz düşük kaldığı için aşırı akıcı olmuyor, bilgisayarda ki gibi 1000Hz 2000Hz 4000Hz felan veremiyor.

Sanırım AJ159 Apex bluetooth da 500Hz de çalışıyor.
Aşırı akıcılık benim için pek problem değil dersen, evde de bilgisayarım var orda da kullanırım vs. dersen Pro veya Apex alabilirsin. Laptopla işin olduğunda direk al mouse u git. Alttan bluetooth moduna getirince tak diye bağlanıyor önceden eşleşmiş cihaza. Yenileme hızı düşükte de olduğu için pc de 1000Hz de diyelim ki 2 gün gidiyor, bluetooth da 3-4 gün en az götürür seni diye düşünüyorum. 6 günlük tatilimde bluetooth modda günde ortalama 3-4 saat kullanımda hiç şarj etmeden geri döndüm.

• Beğen
Hocam Ajazz vs. alabilirsin ama tavsiyem bluetooth da alacağın mouse un kaç Hz de çalıştığını iyi öğrenmen.
Ajazz AJ159 Apex var bende. Laptop da bluetooth da kullanıyorum. İşimi fazlasıyla görüyor ama Hz düşük kaldığı için aşırı akıcı olmuyor, bilgisayarda ki gibi 1000Hz 2000Hz 4000Hz felan veremiyor.
hocam gündelik kullanımda hz olayının çokta bir önemi olduğunu düsünmüyorum acıkcası.

hocam gündelik kullanımda hz olayının çokta bir önemi olduğunu düsünmüyorum acıkcası.
Kesinlikle önemi yok zaten. Hatta 8KHz alma hocam, ben aldım artısını göremedim 1000Hz de kullanıyorum. Tamamen fasafiso. Şarjı su gibi emiyor oyun ortasında fare gidiyor kabloyu takıp kablolu devam etmek durumunda kalıyorum.

AJ159P alabilirsin, bence en iyi f/p modelidir.
Ama alternatif başka markalara da bakmanı öneririm. Çünkü bu mouse resmi olarak Türkiye de yok. 3. taraf satıcılar satıyor. Amazon vs. gibi yerlerden almak istersen değerinden fazla ödemiş olursun.
Sahibinden den kapalı kutu alabilirsin.
Mchose ya da Scyrox bakabilirsin en azından TR garantili olur sorun yaşamazsın.

Magic Mouse kullandım ve elim alışmadı, iade edeceğim.

Logitech XM serisini önermeyin. Kaba ve ağır. Aynı zamanda BT’da bağlantı kopmaları çok oluyormuş.

Bütçe 3000’e kadar gidebilir.
Ben Logitech m350 pebble kullanıyorum küçük ama işini görür günlük kullanımda.

Kesinlikle önemi yok zaten. Hatta 8KHz alma hocam, ben aldım artısını göremedim 1000Hz de kullanıyorum. Tamamen fasafiso. Şarjı su gibi emiyor oyun ortasında fare gidiyor kabloyu takıp kablolu devam etmek durumunda kalıyorum.

AJ159P alabilirsin, bence en iyi f/p modelidir.
hocam bence en mantıklısı a9 plus modeli, ajazz 400 mah, a9 800 mah. Hemde arkadasın dedigi gibi tutus icin a9 daha ideal.

hocam bence en mantıklısı a9 plus modeli, ajazz 400 mah, a9 800 mah. Hemde arkadasın dedigi gibi tutus icin a9 daha ideal.
A9 Plus hangi marka hocam
Edit: ATK nın mouse imiş buldum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,459
Üyeler
183,122
Son üye
nlc1
Geri