Wratıh de Urunu En uygun Nasıl Alabılırım

Clayz

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,279
Dostlar selam gamepad alıcamda ıyzıco elektronık kampanyası felan bıttımı acaba ayrıca ılk ıyzıco alısverısınde 500tl cashback verılıyor dıyorlar dogrumudur ıyzıcodan alısverıs yapmıstım baska bır hesaptan denıyeyımmı ayrıca parol para da kullanmalıımıyım kafam cok karıstı

parol para sıkıntı biraz dolorex para veya arveles para dene reis

Dostlar selam gamepad alıcamda ıyzıco elektronık kampanyası felan bıttımı acaba ayrıca ılk ıyzıco alısverısınde 500tl cashback verılıyor dıyorlar dogrumudur ıyzıcodan alısverıs yapmıstım baska bır hesaptan denıyeyımmı ayrıca parol para da kullanmalıımıyım kafam cok karıstı
iyzicoda suanda 500 tl yerine hosgeldin kampanyasi var 200 tl veriyor

iyzicodaki kampanya suan 2k ustu 200tl, parolapara ilk alisverise 800tl ustu 400 veriyor ve wraithde onun dışında swar50 kodunu kullanabilirsin ama iyzicoda kampanyaya katila tikla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,885
Üyeler
184,243
Son üye
hsushsjs
Geri