İŞEMCİ CAYIR CAYIR 360MM SIVI SOGUTMA

Pompayı sökerken pompanın takıldığı ayakların vidası farkında olmadan gevşeyebiliyor başıma gelmişti pompayı söküp pompanın takıldığı anakart soket üstünedeki vidaları kontrol edin .

Pompayı sökerken pompanın takıldığı ayakların vidası farkında olmadan gevşeyebiliyor başıma gelmişti pompayı söküp pompanın takıldığı anakart soket üstünedeki vidaları kontrol edin .
vidalat taş gibi ya

Alıntıyı görüntüle KASAMI DEGİSTİRDİM ONDAN SONRA ISLEMCİ 90 LARA CIKMAYA BASLADIKABLO HATASI VAR GALİBA AMA COZEMİYORUM POMPANIN KABLOSU AİO PUMPTA BİRİ FANI 1 KABLO YAPAN SOKET CHA FAN GİRİSİNDE COZEMEDİM
Saçma saçma pompa sorunu, o sorunu, bu sorunu diye diye insanlara kule tipi soğutucu önermeye başladım ben buyurun;

Saçma saçma pompa sorunu, o sorunu, bu sorunu diye diye insanlara kule tipi soğutucu önermeye başladım ben buyurun;
sen iphone si bozulan kişilere xiomi veren adammısın nie

%90 ihtimalle kasayı yeniledikten bi süre sonra pompa arızası oldu sen de kasaya bağladın olayı. Pompanın 3k+ rpmleri göstermesine aldanma, ben pompa sorunu yaşadığımda bende de öyleydi. 3300rpm gösteriyor ama pompalamada bir sorun oluyor sanırım ( borulardan sıvı da geçiyordu bu arada) ama yavaş olduğu için ısılar toparlanamıyordu.

%90 ihtimalle kasayı yeniledikten bi süre sonra pompa arızası oldu sen de kasaya bağladın olayı. Pompanın 3k+ rpmleri göstermesine aldanma, ben pompa sorunu yaşadığımda bende de öyleydi. 3300rpm gösteriyor ama pompalamada bir sorun oluyor sanırım ( borulardan sıvı da geçiyordu bu arada) ama yavaş olduğu için ısılar toparlanamıyordu.
daha anca 1 yıl oldu alalı nası bozulabilir bukadar hızlı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekrankartı 50 derece ıslemc, 90 a cıkıyo ekran kartı cay içiyo arkada gorevini yerine getirmiyo sanırım

1755778902485.webp
ektan kartı kullanılıyo ama işlemci cayır cayır

Kasanın içinin göründüğü bir görsel at detaylı bir şekilde bir inceleyelim montajdamı hata var bağlantılardamı hata var yoksa ürünmü bozuk bir şey diyelim.

Geri