iFourveyn
80+
- Reaksiyon skoru
- 92
Free fire'ye geçFotoğraflarda gözüktüğü gibi karakterin saçlarındanda belli oluyor maç içinde de böyle etraf pürüzlü sil yükle yaptım bu sorunu nasıl çözerim başka bir kaynaktan indirsem çözülür mü play Store'dan indirdim cihaz poco f7 pro
konuyla alakasızsın. raporladım, burda adamın sorununu çözmeye nitelik hiç bir bilgin yok.Free fire'ye geç
Öylede gidip bi cihaza 30k verince birde üstüne oyun pixel pixel gözüktüğündr ister istemez insanın hoşuna gitmiyor senin cihaz ne ip11den geçtim böyle bi problem yoktu ondaBende de öyle görünüyor ama fark edilecek bir şey değil oyunda zararı olmuyor Alıntıyı görüntüle
Xiaomi 14t 4 gün önce aldım ben sen diyince baktım ona fark edilecek bir şey değil bence bendeki seninki oyun içi nasıl bilmiyorum amaÖylede gidip bi cihaza 30k verince birde üstüne oyun pixel pixel gözüktüğündr ister istemez insanın hoşuna gitmiyor senin cihaz ne ip11den geçtim böyle bi problem yoktu onda
Benimki oyun içinde vasat ilerisi falan gözükmüyor o şekilde ağaçlar şeyler adamlar zor görülüyor sende de o şekilde miXiaomi 14t 4 gün önce aldım ben sen diyince baktım ona fark edilecek bir şey değil bence bendeki seninki oyun içi nasıl bilmiyorum ama
Bende görünüyor sorun yok bende hiçBenimki oyun içinde vasat ilerisi falan gözükmüyor o şekilde ağaçlar şeyler adamlar zor görülüyor sende de o şekilde mi