TOGG T10X ve T10F Euro Ncap 5 Yıldız Aldı!

Perfectshot06

Moderatör
Reaksiyon skoru
16,429
1757322978202.webp

1757323008631.webp

T10F ise 15 Eylül'de ön siparişe açılıyor.
1757322916323.webp

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

T10F ise 15 Eylül'de ön siparişe açılıyor.
Alıntıyı görüntüle
hocam konudan bağımsız telefon eline ulaştı mı ? :D

hocam konudan bağımsız telefon eline ulaştı mı ? :D
Yok hocam pederi İNG üyesi yeni yaptım. Ama uygulamada kredi gözükmüyor. Arayıp hallettirmeye çalışacağım.

Yok hocam pederi İNG üyesi yeni yaptım. Ama uygulamada kredi gözükmüyor. Arayıp hallettirmeye çalışacağım.
Rica etsem telefon eline ulaştıktan sonra detaylı bir inceleme yapar mısın. İşlemci performansı ve ekran kalitesi benim için önemli. Ay sonu almayı planlıyorum, hiçbir forumda detaylı inceleme göremedim maalesef :D

Rica etsem telefon eline ulaştıktan sonra detaylı bir inceleme yapar mısın. İşlemci performansı ve ekran kalitesi benim için önemli. Ay sonu almayı planlıyorum, hiçbir forumda detaylı inceleme göremedim maalesef :D
Aradım şimdi ıslak imza olmadığı için şubeye git diyo. Şube'de Ankara'da çok az var. Peder gitmeyebilir :d.

Beklediğimden çok daha iyi çıktı. Tebrik ederim.

Suv'lerde ilk 5'e girdi herhalde böylece güvenlik açısından.

X, F den sağlam.

sürücü güvenliği için gerçekten sağlam

Ekler

• FireShot Capture 002 - Euro NCAP - Latest Safety Ratings - [www.euroncap.com].webp
    FireShot Capture 002 - Euro NCAP - Latest Safety Ratings - [www.euroncap.com].webp
    497.3 KB · Hit: 99
İsterse iyi olsun parçaları bizmi üretiyoruz? Bide avrupa ülkeleri bu aracı bizden ucuza alıyor. Bu yüzden gelişemiyeceğiz
1. Dediğin doğru, parçaların çoğu bizim değil
2. KDV, ÖTV ve vergilerden o da doğru
3. 70 yıl geriye gitsek 70 yıl ileri gitmiş olacağız
4. Soru ekleri ayrı yazılır

Geri