❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Shein KZ IEM kulaklıklar 1-3 dolar

Ses kartlı modeli hangisinin bunun?

arkadaşlar konudan biraz bağımsız olarak bi sorum var tek tc üzerinden kaç kez alışveriş yapabilirim sheinden

castor düz modelinin bass versiyonunu almıştım son mesajları okuyunca pişman oldum bi tık.
hocam düz castor harman ile castor pro harman arasında dağlar kadar fiyat farkı var ya :D o kadar değiyor mu cidden?
fiyat farkı çok belki ama castor pro 300 küsür liraya geldi bana :D alırken onu almak mantıklı bence neticede pahalı bile olsa 350 tl :D sende üzülme hocam diğerini dinlemediğin sürece castor da gayet tatmin edecektir. hayırlı uğurlu olsun :)

fiyat farkı çok belki ama castor pro 300 küsür liraya geldi bana :D alırken onu almak mantıklı bence neticede pahalı bile olsa 350 tl :D sende üzülme hocam diğerini dinlemediğin sürece castor da gayet tatmin edecektir. hayırlı uğurlu olsun :)
hocam ben daha alışveriş yapmadım castor pro nasıl 300tlye geliyor? bilgilendirirseniz onu almak isterim.

arkadaşlar uzun zamandır kz iem kullanıyorum sırası bu paylaşılanlar arasaında şu şekildedir
1.zns pro 2
2.castor pro harman
3.edc pro
4.edx pro x
5.castor

Tavsiyem edc pro yönündedir iem forumlarda kznin en tutarlı modeli olarak görülüyor zsn serisi ise çok basslı olduğu söyleniyor ben hepsini denemiş biri olarak edc pro yu kullanıyorum en ortalama özellikler edc prodadır.Üst seviye iem geçmek için 1000 üstüne çıkmak lazım.

Castor Pro Bass(Siyah) versiyonu da indirime gelmiş gözüküyor önceden sadece gümüş versiyonu vardı. Oyunlar için gümüş olan yani harman, bass severler için siyah öneriliyor sahnesi dar ve aşırı basslı olduğu için oyunlarda yetersizmiş. Frekans eğrilerine buradan baktım.

İncelemelerde çoğunluk Castor Harman (Gümüş) ve Castor Pro Bass (Siyah) modellerini öneriyor. Castor Pro Gümüşte switchte bass frekansları arttırılsa dahi yetersiz kalıyor. Castor Bass modelinde ise detaylar az ve boğuk hissettiriyormuş. Pro modellerde bazı kulak yapılarına da uyumsuz olma ihtimali var o nedenle kararsız kaldım.

arkadaşlar uzun zamandır kz iem kullanıyorum sırası bu paylaşılanlar arasaında şu şekildedir
1.zns pro 2
2.castor pro harman
3.edc pro
4.edx pro x
5.castor

Tavsiyem edc pro yönündedir iem forumlarda kznin en tutarlı modeli olarak görülüyor zsn serisi ise çok basslı olduğu söyleniyor ben hepsini denemiş biri olarak edc pro yu kullanıyorum en ortalama özellikler edc prodadır.Üst seviye iem geçmek için 1000 üstüne çıkmak lazım.
hocam siz cs2 için hangisini tavsiye edersiniz zsn pro 2 mi pro harman mı edc pro mu aralarındaki en düşük fiyat edc pro

Zsn pro 2 270 TL'lik olan alınmıyor sadece 460lik alınıyor o da çok pahalıya denk geliyor

hocam siz cs2 için hangisini tavsiye edersiniz zsn pro 2 mi pro harman mı edc pro mu aralarındaki en düşük fiyat edc pro
bütçe varsa castor pro harman yoksa castor harman. ses subjektif bir iş dolayısıyla arkadaşın sıralaması da öyle. cs2 için bu ikisi alınır

1.zns pro 2
2.castor pro harman
3.edc pro
4.edx pro x
5.castor

edc pro kullanıyorum herseyi gayet iyi ama biraz daha dolgun 1 tık daha fazla bass istiyorum hangi modeli uygun olur

Bass istiyorsanız BC driver olan iem kulaklıklar uygun. Diğerlerinin bası yetmiyor. Ben de 2 tane var.
Kinera Celest Plutus Beast - 2500 lira.
KB EAR KB02 - 1500 lira.

İkisi de ikinci el.

Bass istiyorsanız BC driver olan iem kulaklıklar uygun. Diğerlerinin bası yetmiyor. Ben de 2 tane var.
Kinera Celest Plutus Beast - 2500 lira.
KB EAR KB02 - 1500 lira.

İkisi de ikinci el.
bc driver kemik iletimi yeterince geliştilermi ses iletim kaliteleri ne durumda acaba hiç deneyimlemedim

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,686
Üyeler
184,204
Son üye
Sdem
Geri