castor düz modelinin bass versiyonunu almıştım son mesajları okuyunca pişman oldum bi tık.
fiyat farkı çok belki ama castor pro 300 küsür liraya geldi banahocam düz castor harman ile castor pro harman arasında dağlar kadar fiyat farkı var yao kadar değiyor mu cidden?
hocam ben daha alışveriş yapmadım castor pro nasıl 300tlye geliyor? bilgilendirirseniz onu almak isterim.fiyat farkı çok belki ama castor pro 300 küsür liraya geldi banaalırken onu almak mantıklı bence neticede pahalı bile olsa 350 tl
sende üzülme hocam diğerini dinlemediğin sürece castor da gayet tatmin edecektir. hayırlı uğurlu olsun
![]()
hocam siz cs2 için hangisini tavsiye edersiniz zsn pro 2 mi pro harman mı edc pro mu aralarındaki en düşük fiyat edc proarkadaşlar uzun zamandır kz iem kullanıyorum sırası bu paylaşılanlar arasaında şu şekildedir
1.zns pro 2
2.castor pro harman
3.edc pro
4.edx pro x
5.castor
Tavsiyem edc pro yönündedir iem forumlarda kznin en tutarlı modeli olarak görülüyor zsn serisi ise çok basslı olduğu söyleniyor ben hepsini denemiş biri olarak edc pro yu kullanıyorum en ortalama özellikler edc prodadır.Üst seviye iem geçmek için 1000 üstüne çıkmak lazım.
bütçe varsa castor pro harman yoksa castor harman. ses subjektif bir iş dolayısıyla arkadaşın sıralaması da öyle. cs2 için bu ikisi alınırhocam siz cs2 için hangisini tavsiye edersiniz zsn pro 2 mi pro harman mı edc pro mu aralarındaki en düşük fiyat edc pro
Hocam nasıl memnun musunuz? Ben de bugün aldım ama hakkında pek fazla bir inceleme yokKz Pisces aldım umarım güzel çıkar
edc pro kullanıyorum herseyi gayet iyi ama biraz daha dolgun 1 tık daha fazla bass istiyorum hangi modeli uygun olurarkadaşlar uzun zamandır kz iem kullanıyorum sırası bu paylaşılanlar arasaında şu şekildedir
1.zns pro 2
2.castor pro harman
3.edc pro
4.edx pro x
5.castor
Tavsiyem edc pro yönündedir iem forumlarda kznin en tutarlı modeli olarak görülüyor zsn serisi ise çok basslı olduğu söyleniyor ben hepsini denemiş biri olarak edc pro yu kullanıyorum en ortalama özellikler edc prodadır.Üst seviye iem geçmek için 1000 üstüne çıkmak lazım.
bc driver kemik iletimi yeterince geliştilermi ses iletim kaliteleri ne durumda acaba hiç deneyimlemedimBass istiyorsanız BC driver olan iem kulaklıklar uygun. Diğerlerinin bası yetmiyor. Ben de 2 tane var.
Kinera Celest Plutus Beast - 2500 lira.
KB EAR KB02 - 1500 lira.
İkisi de ikinci el.