- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kart eskidi hocam artık demek ki eskiden yoktu çünkü yeni kasada olduCoilwhine ses dışında herhangi bir sorun yaratmaz hocam benim ekran kartında da var cw ama çok sıkıntı etmiyorum
Kart eskidi hocam artık demek ki eskiden yoktu çünkü yeni kasada olduCoilwhine ses dışında herhangi bir sorun yaratmaz hocam benim ekran kartında da var cw ama çok sıkıntı etmiyorum
Hocam peki eski kasadan yeni kasaya geçirince olması doğal bir şey mi bi ayarı vs bozuk olabilir mi eskiden 8 pin kullanıyordum şuan 6+2 bağladım tek fark oekran kartından geliyoro ses
Benim CW duysan bunun yanında hiçbir şey. Kart yüksek FPS lere çıktığında artıyor ses.Hocam peki eski kasadan yeni kasaya geçirince olması doğal bir şey mi bi ayarı vs bozuk olabilir mi eskiden 8 pin kullanıyordum şuan 6+2 bağladım tek fark o
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ses bu şekilde beyler dediğiniz yüksek ihtimalle cw
Hocam ben ekran kartı hariç pc yi yeni topladım da ondan şüphe ettim bir yerde bir şey varsa diye ekran kartıyla iadere ederiz artıkBenim CW duysan bunun yanında hiçbir şey. Kart yüksek FPS lere çıktığında artıyor ses.
Bir şeyi yok benimki de yeni eski farketmez CW her zaman olabilir.Hocam ben ekran kartı hariç pc yi yeni topladım da ondan şüphe ettim bir yerde bir şey varsa diye ekran kartıyla iadere ederiz artık