GIGABYTE B450M Gaming anakartın ses kartı ve özellikleri nasıl? Renk uyumu iyi olduğu icin almak isterim. Ama teknik detaya çok hakim değilim.Aralarında teknik açıdan en iyisi H2002E Pro. Ancak takılan cihazın ses kartı kötüyse H2002P daha iyi ses verebilir, dolayısıyla bu senaryoda USB girişli kulaklık tercih etmek daha iyi olur.
Ses kalitesi bazında sürücü boyutu genellikle doğrudan belirleyici unsur değildir ancak ses derinliği/sahnesi ve bas yoğunluğu olarak daha iyi gelecektir. Havit kulaklıklar içinse evet, bu fiyat bandındaki 53mm sürücülülerden daha iyi.Aldım bakalım nasılmış. 53mm olanı vardı. Sesi iyiydi. Sanırım ondan daha iyidir çünkü 60mm.
Resmi sitesinde ses yongası belirtilmemiş ancak çoğu sitede ALC887 olarak listelenmiş. Giriş seviye, ses seviyesi bir tık düşük kalabilir. Bunun haricinde yeterli gelecektir.GIGABYTE B450M Gaming anakartın ses kartı ve özellikleri nasıl? Renk uyumu iyi olduğu icin almak isterim. Ama teknik detaya çok hakim değilim.
Sitesinde 7.1 ses desteği var görünüyor.
Ses Desteği
1 Realtek® audio codec
2 HD Ses Desteği
3 2/4/5.1/7.1-kanal
4 * 7.1-Kanal Ses Desteği için, Kasanın ön panelinde bulunan ses modülünün HD Özellikli olması ve ses sürücüsü ile yüklenen ses denetim paneli ile çok kanallı ses özelliğinin etkinleştirilmesi gerekir.
5 SPDIF Çıkış desteği
64 Ohm olmasından kaynaklı çoğu dahili ses yongasında sesleri bir tık daha düşük vermesi normaldir, ki çok yüksek sesle dinlemeyenler için ses seviyesi gayet yeterli gelecektir.Ben kullanıyorum b550 gamıng plus anakart ile ses kalitesi kaliteli ses yüksekliği bir tık az malzeme kalitesi güzel ama biraz küçük kulaklık kafası büyük olanlar için rahatsız edebilir.
H2002E Pro daha iyidir.Hangisi daha iyi? Şu an kullandığım Sennheiser gsp 300
Anakartım Msi x670e gaming plus wifi.